Element4 Club 240 voor een kleurrijk interieur

5 jaren en 3 maanden geleden geplaatst
Element4 Club 240 voor een kleurrijk interieur afbeelding

De Element4 Club 240 zal iedereens hart veroveren!

Binnenkort verschijnt er wel een heel bijzondere gashaard, namelijk de Element4 Club 240. Dit Nederlandse bedrijf heeft zichzelf weer overtroffen als het aankomt op vermogen, design en sfeer. We horen u al denken: ‘Waarom is deze gashaard nou zo bijzonder?’ Nou, wel om deze zaken: de Club 240 van Element4 beschikt bijvoorbeeld over een speciale ledburner! Hierdoor hebt de beschikking over maar liefst 7 verschillende kleurmogelijkheden. Zo is er altijd een kleur die aansluit bij uw stemming! Om daar ultiem van te genieten, beschikt deze moderne gashaard over een ruit van 240 x 60 centimeter, waardoor de haard indrukwekkend is in elke ruimte.

Bediening Club 240

Over de bediening hoeft u zich geen zorgen te maken. De haard is met de afstandsbediening, smartphone, tablet of uw domotica-systeem te bedienen. De juiste hoeveelheid warmte, de hoogte van het vlambeeld én de verlichting zijn daardoor optimaal regelbaar. Het is een kwestie van instellen en genieten!

Uitvoering van de Element4 Club 240

Voor elke situatie in uw huis is er een uitvoering van de Club 240 beschikbaar. Zo is hij te verkrijgen als roomdivider, tunnelhaard, hoekhaard en fronthaard. Het inbouwen van deze kanjer is wel een vak apart. Uiteraard doet ’t Stokertje dat graag voor u, zodat u snel en veilig kunt genieten van de warmte en (kleurrijke) gezelligheid. Onze installatieteams rijden door het hele land.

Over Element4

Element4 heeft z’n roots in Zwolle. In de collectie van Element4 vindt u veel verschillende gashaarden, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: doordachte eenvoud met een praktische inslag. Eenvoud in constructie maakt de installatie en het onderhoud gemakkelijk. Zo hoeft u over het schoonmaken van de gashaarden nooit lang te doen.

Tot slot moeten we nog even een ding vertellen: deze gashaard is momenteel (januari 2018) nog niet op de markt, maar is nu al wel bij ons te reserveren! Kijk voor alle informatie vooral even op de product-pagina van de Element4 Club 240!

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht