Altech Speksteen zesdaagse

5 jaren en 4 maanden geleden geplaatst
Altech Speksteen zesdaagse afbeelding

Van vrijdag 1 t/m woensdag 6 december staat er een showcontainer vol met speksteenkachels bij ’t Stokertje Kachelparadijs in Orvelte. In deze showcontainer kun je alle modellen van Altech onder het genot van een hapje en drankje bekijken. Twee houtgestookte speksteenkachels staan zelfs brandend opgesteld in de container. Altech is een Nederlandse fabrikant en al 35 jaar de nummer 1 op het gebied van kwalitatieve speksteenkachels. Wat de speksteenkachels van Altech uniek maakt is dat ze niet bekleed zijn met speksteen, maar volledig uit speksteen opgebouwd zijn in een gietijzeren frame. Met speksteen aan zowel de binnen- als buitenkant heb je veel meer massa om de warmte in op te slaan. Zo kun je dus nog langer nagenieten van het vuur. Ondanks de grote hoeveelheid speksteen zijn de kachels van Altech wel gewoon verplaatsbaar en mee te verhuizen in tegenstelling tot sommige massieve speksteenkachels.

Zesdaagse BTW ACTIE

De BTW maandactie van november hebben wij nog zes dagen verlengd zodat je hier nog van kan profiteren tijdens de Altech Speksteen Zesdaagse. Bij aanschaf van een kachel of haard voor 7 december 2017 betaalt ’t Stokertje je BTW! Tot slot zal op zaterdag 2 december 2017 een specialist namens de fabrikant aanwezig zijn om al je vragen over de speksteenkachels van Altech te beantwoorden.

Honderden kachels, haarden en schouwen

Ben je meer geïnteresseerd in pelletkachels, gashaarden, elektrische haarden of houtkachels van andere merken? De showroom van ’t Stokertje is zeven dagen in de week geopend dus kom vooral de honderden haarden en kachels bekijken die we voor jou klaar hebben staan!

 

 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht