Dik Geurts Aste Low 5 houtkachel, klassiek design met hoog rendement

5 jaren en 6 maanden geleden geplaatst
Dik Geurts Aste Low 5 houtkachel, klassiek design met hoog rendement afbeelding

Wat zal het straks een feestje zijn als het winter is! De Dik Geurts Aste 5 Low is namelijk sinds kort op de markt en deze houtkachel is in één woord geweldig. Hij is niet alleen heel mooi om te zien, in z'n Engelse country stijl, maar ook nog eens imponerend rendementvol. En dat is wél bijzonder voor een klassieke kachel. 

Prestaties en Engelse country stijl

De Aste Low 5 houtkachel van Dik Geurts wordt gekenmerkt door een zo'n groot mogelijke ruit, waar geen vlam zich achter kan verbergen. Er rolt dus snel een gezellige gloed de kamer binnen. Ideaal als de koude en donkere wintermaanden weer aanbreken. Wat ook aan de Aste 5 Low opvalt is de Engelse touch. Dit heeft Dik Geurts gerealiseerd door de kachel op fraai vormgegeven poten te plaatsen en de voorkant dus van een stoere gietijzeren deur te voorzien. Het schoorsteenkanaal zit slechts 10 centimeter vanuit de achterzijde. Hierdoor kan de houtkachel eenvoudiger in een bestaande schouw worden geplaatst.

 

 

Vermogen en rendement van de Dik Geurts Aste

Maar sfeer alleen is niet genoeg. Ook daar heeft Dik Geurts aan gedacht, want met een vermogen tot 5 kW is dit een fijn formaat krachtpatser die een gemiddelde woonkamer snel op een aangename temperatuur brengt, zeker als het gaat om sfeerverwarming. De houtkachel doet dat ook nog eens op een economische wijze. Met een rendement van 82% mag er met recht gesproken worden van een zuinige werking - zowel voor het milieu als je portemonnee. De uitstoot van CO2 voldoet ook nog eens aan alle milieueisen. De deurgreep van de Aste 5 Low blijft altijd veilig koel, zodat je met een gerust gevoel houtblokken tot zeker 33 centimeter in de brandkamer kunt leggen.

De beste Nederlandse kwaliteit

Al sinds 1981 maakt Dik Geurts de beste kachels. Het Nederlandse bedrijf ontwerpt en fabriceert bijzonder vormgegeven kachels voor mensen die waarde hechten aan een mooi ontwerp en aan vakmanschap. Allemaal zaken die je terugziet in de Dik Geurts Aste 5 Low. Tot slot mag het geen verbazing wekken dat alleen de beste materialen worden geselecteerd voor de kachels van Dik Geurts. Dat betekent dat je jarenlang kunt genieten van de Aste 5!

Je merkt het al, wij zijn dan ook razend enthousiast over deze houtkachel. Heb je zelf interesse in de Aste 5 Low? Kom dan vandaag langs bij één van de showrooms van ’t Stokertje. We helpen je graag. Of kijk op de productpagina voor meer informatie. Wij doen je natuurlijk graag een scherp aanbod.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht