Nieuwe hanghaard Wanders Balsa Wall

5 jaren en 6 maanden geleden geplaatst
Nieuwe hanghaard Wanders Balsa Wall afbeelding

Een nieuwe gashaard in de collectie van ’t Stokertje; de Wanders Balsa Wall. Deze fraaie gashaard hangt aan de muur, wat voor een zeer ruimtelijk effect zorgt. Het bespaart ook nog eens veel ruimte – en da’s natuurlijk altijd mooi meegenomen!  Doordat er niet alleen glas aan de voorzijde van de Wanders Balsa Wall zit, maar ook aan de zijkanten, kunt u maximaal van de heerlijke warmte en gezelligheid genieten. Uiteraard heeft Wanders gebruik gemaakt van de beste materialen. Dat betekent dat u vele jaren zonder zorgen kunt genieten van deze gaskachel.

Wanders: Hollands topmerk

Wanders beschikt over nog veel meer modellen. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit Nederlandse bedrijf al ruim veertig jaar actief is. Wanders is een modern familiebedrijf uit de Achterhoek dat sfeerhaarden, zowel gas- als houtgestookt, maakt die voldoen aan de strengste eisen. Het gehele productieproces, van ontwerp tot montage, vindt plaats in eigen huis. Research en ontwikkeling staan bij Wanders hoog in het vaandel.

Warm welkom

Wilt u meer weten over Wanders of de Wanders Balsa Wall? Kom dan langs in een van de showrooms van ’t Stokertje. We staan voor u klaar!

wanders-balsa-wall-muurhaard

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht