100 % subsidie voor aanschaf van pelletkachels voor Groningers met erkende aardbevingsschade

5 jaren en 7 maanden geleden geplaatst
100 % subsidie voor aanschaf van pelletkachels voor Groningers met erkende aardbevingsschade afbeelding

Dat de grond in de provincie Groningen af en toe schudt, heb je vast wel meegekregen via het nieuws. Met enige regelmaat meldt de media dat het noorden van Nederland weer opgeschrikt is door een aardbeving. Schokken met een kracht van 2,6 op de schaal van Richter zijn helaas niet ongebruikelijk. In het ergste geval woon  je in het gebied waar de bevingen plaatsvinden en heb je zoiets al meegemaakt. In dat geval is de onderstaande informatie heel interessant voor jou.

Compensatieregeling voor pelletkachels
Schade aan huizen door een aardbeving is uiteraard heel vervelend en ingrijpend. Hopelijk zullen de huiseigenaren gecompenseerd worden door de NAM. De overheid heeft daarnaast een aantal regelingen bekend gemaakt om gedupeerden te compenseren. Woningeigenaren met een erkende aardbevingsschade van minstens 1.000 euro kunnen daarom sinds 3 april aanspraak maken op een overheidsvergoeding van maximaal 4.000 euro bij investering in duurzame producten.

Energiebesparende mogelijkheden
Groningers die gebruik willen maken van de compensatieregeling, kunnen dat doen door te investeren in verschillende energiebesparende maatregelen. Denk daarbij aan zonnepanelen, pelletkachels, een hoge rendementsketel of (vloer)isolatie.

mcz-thema-pelletkachel_1

Over pelletkachels kunnen wij je alles vertellen.  Om goede voorlichting over pelletkachels te kunnen geven, heeft ‘t Stokertje de afgelopen jaren geïnvesteerd in een sfeervolle showroom met een grote keuze aan pelletkachels. In onze ‘Green Room’, zoals we deze ruimte noemen, is een groot aantal kachels (brandend) te zien. Omdat ’t Stokertje al vanaf het ontstaan van de pelletkachel actief bezig is met advies, installatie en onderhoud zijn we voor velen inmiddels kenniscentrum én vraagbaak.

Voordelen pelletkachels
Pelletkachels zijn sfeervol, zuinig  en belasten het milieu zo weinig mogelijk. Met een pelletkachel heb je tevens  veel comfort, omdat ze gemakkelijk in onderhoud zijn en automatisch gevuld worden. Ook als je de hele dag aan het werk bent kan de pelletkachel je huis verwarmen door middel van het vooraf ingestelde weekprogramma.

Het is verstandig om nu te profiteren bij ’t Stokertje van deze interessante compensatieregeling. Bij de meeste subsidieregelingen krijg je slechts een deel van de investering vergoed, maar bij deze regeling wordt de aanschaf volledig vergoed! Laat je vooral goed voorlichten en maak gebruik van onze ervaring en showroomfaciliteiten. ’t Stokertje is gevestigd in Drenthe, Friesland, Overijssel en Gelderland.

pelletkachel-subsidie

Wil je meer weten wat ’t Stokertje kan betekenen op het gebied van pelletkachels met deze compensatieregeling? Kom dan gerust langs en laat je bijpraten. Het voordeel zal je verbazen!

Voor meer informatie, zoals de voorwaarden,  kun je op deze website terecht.

duurzame energie

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht