Barrel Food Truck Fest en het Stokertje bezorgen Emmen feestje

5 jaren en 9 maanden geleden geplaatst
Barrel Food Truck Fest en het Stokertje bezorgen Emmen feestje afbeelding

In het weekend van 23 tot en met 25 juni was het groot feest in Emmen. Op het Raadhuisplein vond namelijk voor de derde keer het Barrel Food Truck Fest plaats. En ’t Stokertje hielp mee aan dit culinaire festijn!

Tijdens Barrel Food Truck Fest kunnen mensen genieten van allerlei lekkere hapjes die gemaakt worden in speciale foodtrucks. Van barbecuegerechten tot ambachtelijk ijs; voor elke smaak was er wel wat. ’t Stokertje hielp graag mee om tijdens de wat koudere momenten en avonden toch warmte en sfeer te brengen. Zes fraaie tuinhaarden van Faber stonden daarom op het plein.

Geslaagde samenwerking tussen Barrel & 't Stokertje

Organisatiemedewerker Marchien Naber is blij over de samenwerking met ‘t Stokertje, die dit jaar voor het eerst plaats vond. ‘De samenwerking ging perfect. De haarden stonden op tijd voor ons klaar en als we er vragen over hadden konden we altijd bij ’t Stokertje aankloppen. De stoere vormgeving van de Faber theBUZZ tuinhaarden past perfect bij het Barrel Food Truck Fest. We hadden ze rond onze centrale bar staan, zodat mensen die daar een drankje deden er goed van konden genieten. Het leuke aan Faber theBUZZ is het feit dat je ze neerzet, snel aansluit en daarna heb je er geen omkijken meer naar. Ideaal!’

Faber theBUZZ is ideaal om te gebruiken in tuin en op terras

Wat theBUZZ zo leuk maakt voor dit soort evenementen is het feit dat het een krachtige haard is met bijzonder veel vermogen. Hij is gemakkelijk te gebruiken en het grote glaswerk biedt perfect zicht op de vlammen. ‘Hij is geschikt voor terrassen en festivals’, vertelt showroommedewerker John Bargerink. ‘Maar theBUZZ is ook ideaal om neer te zetten in de tuin. Hij is gewoon lekker veelzijdig. Bij ’t Stokertje hebben we deze topper daarom altijd scherp geprijsd.

Faber theBUZZ terrashaard kopen?

Wilt u meer weten over de Faber theBUZZ? Kom dan gerust eens langs ’t Stokertje voor  informatie. We helpen u graag. Of kijk in onze haardencatalogus waar u de Faber theBUZZ tuinhaarden direct kunt bestellen. Als u een bestelling bij ons doet in de maand juni of juli onder vermelding van 'Barrel Food Truck Festival' krijgt u 150 euro korting! (niet geldig i.c.m. andere acties en/of kortingen).

Mensen om de Faber theBUZZ (foto: Richard Broekhuijzen)

Mensen warmen zich op aan de Faber theBUZZ (foto: Richard Broekhuijzen)

De mensen wisten de Faber theBUZZ tuinhaard wel te vinden tijdens Barrel Food Truck Fest. Foto’s: Richard Broekhuijzen.

Marchien Naber van Barrel Food Truck Fest

Marchien Naber van Barrel Food Truck Fest: 'We zijn heel tevreden over de samenwerking met 't Stokertje.' (foto: eigen foto / Facebook)

De Faber theBUZZ tuinhaard doet het overal goed.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht