Met de Aduro H1 Hybride kachel hebt u de keuze: hout of pellets

6 jaren en 1 maand geleden geplaatst
Met de Aduro H1 Hybride kachel hebt u de keuze: hout of pellets afbeelding

Bij ’t Stokertje zijn we heel blij met de komst van de Aduro H1 Hybride, een pellet- en houtkachel in één! Deze warmtebron is gemaakt van de beste materialen, zodat u jaren en jaren kunt genieten van een aangename temperatuur en heel veel sfeer.

Aduro H1 Hybride: enorm gemakkelijk

De Aduro H1 Hybride is enorm gemakkelijk in het gebruik. Of u nu kiest voor ‘n gezellig houtvuurtje of doeltreffende warmte via de pellets, de H1 Hybride doet het altijd prima. Zo kunt u de kachel eenvoudigweg programmeren op pellets of juist op een gegeven moment bijvullen met houtblokken voor een gezellig, knisperend vuurtje. De brandstof kan gelijk wanneer u dat wenst gewisseld worden.
De kachel beschikt verder over een geïntegreerde WiFi module voor absoluut gebruikersgemak tijdens het stoken met pellets.Zo kunt hem bedienen via een app op uw smartphone.
U kunt met de Aduro H1 Hybride dus alle kanten op. De kachel beschikt verder over een hele handige thermostatische met weekprogrammatie. Zo kunt u de H1 Hybride naar eigen voorkeuren instellen.

Koud in huis? Niet met de Aduro H1 Hybride

De Aduro H1 Hybride combineert dus de mogelijkheid om twee verschillende soorten brandstof te gebruiken. Dat geeft ruimte in de mogelijkheden. Met een vermogen tot 7 kW stookt de kachel uw huis snel heerlijk warm, zonder u daarbij op kosten te jagen. Want met een gemiddeld rendement van 81% stookt de H1 Hybride van Aduro zeker (milieu)zuinig.

Hout of pellets, aan u de keuze

U kunt de Aduro H1 Hybride programmeren om automatisch te starten en te stoppen wanneer u dat het beste uitkomt. In dit geval werkt hij op pellets. Zo kan hij ontsteken vlak voordat u thuiskomt van een lange dag hard werken. Dat is lekker arriveren in een voorverwarmd huis!
Als u wilt overschakelen op hout, kunt u de houtblokken eenvoudigweg in de brandkamer leggen en aansteken. De pellettoevoer stopt automatisch wanneer de kachel de verbrandingstemperatuur voor het stoken van hout meet.

Wilt u meer weten over deze fantastische kachel? Kom dan even langs onze showroom of kijk op onze product-pagina.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht