Bewust en duurzaam stoken begint bij ´t Stokertje Kachelhûs Fryslân

6 jaren en 4 maanden geleden geplaatst
Bewust en duurzaam stoken begint bij ´t Stokertje Kachelhûs Fryslân afbeelding

We leven in een snel veranderde wereld, waar we met z’n allen beter op onze ecologische voetafdruk proberen te letten. Ook op het gebied van warmteproductie in huis of kantoor. Steeds meer mensen in Nederland willen graag duurzaam stoken. Of dat nu met een houtkachel, gashaard of pelletkachel gebeurt. Maar niet iedereen weet waar ze moeten aankloppen voor de beste kachels en haarden op dit gebied. 

Het juiste adres is ’t Stokertje, met onder andere vestigingen in Gelderland en Friesland. Zo stoken wij bij Kachelhûs Fryslân in Joure ook graag zuinig en verantwoord. Daarom is het assortiment bij Kachelhûs Fryslân ruim vertegenwoordigd met kachels die gemakkelijk een hoog rendement halen. Zo stookt u niet alleen zuinig voor uw portemonnee, maar ook voor het milieu! Een goed voorbeeld is de Beaufort Advanced (foto onderaan het artikel), verkrijgbaar in drie uitvoeringen (6, 8 en 11 kW). De Beaufort Advanced combineert sfeer en warmte met een hoog rendement en een zo laag mogelijke emissie van schadelijke stoffen. Zo stookt u bewust en duurzaam. En dat is belangrijk, want de Beaufort Advanced voldoet nu al aan de strenge milieueisen die vanaf 2022 in Europa gelden. Zo kunt u een verantwoorde toekomst tegemoet zien, die behaaglijk warm is.

Zuinige pelletkachels bij 't Stokertje

Maar ook op het gebied van pelletkachels is duurzaam stoken mogelijk. De Heta Scan-Line Green is zo’n kachel (foto onderaan artikel), die bijzonder zuinig stookt met een mooi hoog rendement van maar liefst 91%. Daarnaast is deze pelletkachel  te voorzien van speksteen,dat warmte opneemt en langzaam vrijlaat. Zodoende kunt u eerder stoppen met stoken, maar het toch nog warm houden. Over zuinig stoken gesproken!

't Stokertje is blij met Eco Wave

De fabrikanten van gashaarden hebben ook niet stil gezeten. De 'Eco Wave' -technologie in de gashaarden van Dru zorgt ervoor dat u het vermogen van de brander kunt terugbrengen, zonder concessies te doen aan het vlammenbeeld, dat mooi vol blijft. Het wordt zo nooit te warm in uw huis en het is dus niet nodig om de haard laag te zetten of te doven. U kunt blijven genieten van een prachtig en mooi vlambeeld en u bespaart tot 50% op uw energieverbruik. Hier onder ziet u een tunnel-model van Dru.
Er zijn dus genoeg modellen die duurzaam stoken. We hebben nog veel meer merken en type kachels die voldoen aan de strengste (milieu)eisen.

Overigens starten op 26 november de Duurzame Dagen bij ’t Stokertje in Joure met voorlichting over bewust stookgedrag. Met nog een aantal dagen de BTW-WEG-ERMEE actie voor de boeg, is de aanschaf van je duurzame droomkachel bovendien extra voordelig!

We snappen het dat u wellicht vragen hebt. Zo kunnen we ons voorstellen dat u meer informatie over de kosten wil. Het beste is dat u gewoon gezellig langs 't Stokertje Kachelhûs Fryslân komt en u zich door onze vakbekwame mensen laat informeren. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend en staat de koffie en thee op u te wachten. Maar u kunt natuurlijk ook bij een van de andere vestigingen komen.

De Beaufort Advanced 6               De Heta Scan-Line Green                 De Dru Cosmo Tunnel Eco Wave

 

 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht