Dik Geurts stookweek van 14-20 november bij Haardenhuys Gelderland

6 jaren en 4 maanden geleden geplaatst
Dik Geurts stookweek van 14-20 november bij Haardenhuys Gelderland afbeelding

Met het terugzetten van de klok zijn de koudere dagen ook aangebroken. Dat is bij ’t Stokertje en Dik Geurts ook niet onopgemerkt gebleven! Voor de week van 14-20 november hebben we de handen dan ook ineengeslagen om u een warme Dik Geurts stookweek te bezorgen bij ’t Stokertje Haardenhuys Gelderland.

Bij Haardenhuys Gelderland is warmte en sfeer het belangrijkste, dat dragen we graag aan u over in een stookweek. Tijdens de week van 14-20 November zal de stookweek in het teken staan van Dik Geurts, natuurlijk niet geheel toevallig. Dik Geurts haarden zijn prominent aanwezig in Haardenhuys Gelderland, daar is pasgeleden de Dik Geurts Folke aan toegevoegd: een uiterst elegante houtkachel die strak is afgewerkt en overal tot zijn recht komt. Daarnaast heeft de Dik Geurts Folke een bijzonder mooi vuurbeeld welke van drie kanten perfect te zien is!

Dik Geurts is een Nederlandse bedrijf en bestaat al sinds 1981. Bij al hun kachels gebruiken zij de beste materialen, zodat de producten tientallen jaren meegaan. In 2007 heeft Dru, ook een Nederlandse fabrikant (sinds 1754), Dik Geurts ingelijfd. Hiermee is de garantie voor kwaliteit en degelijkheid gegarandeerd.

De Dik Geurts stookweek en...BTW, weg ermee!

Dubbel voordeel? Ja! Op dit moment zijn het nog de BTW wég er mee actieweken bij Haardenhuys Gelderland. Voor u een buitenkans om de haard (brandend) opgesteld te zien en u te laten informeren door onze verkopers die zich goed bewust zijn van de laagste prijs garantie.

We heten u een warm welkom in de Dik Geurts stookweek van 14-20 november bij ’t Stokertje Haardenhuys Gelderland. 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht