Bellfires Cosy Corner bij Stokertje in Orvelte

6 jaren en 5 maanden geleden geplaatst
Bellfires Cosy Corner bij Stokertje in Orvelte afbeelding

De bladeren vallen van de bomen, de temperatuur daalt. Het bijzondere museumdorp Orvelte bruist ook in de winterperiode. Vooral bij Kachelparadijs ’t Stokertje is het goed toeven in het najaar en in het bijzonder tijdens het Bellfires stookweekend op 5 & 6 november 2016.

Bij de hoofdvestiging van ’t Stokertje, Kachelparadijs Orvelte, staat warmte en gezelligheid hoog in het vaandel. De afgelopen periode is er hard gewerkt in de showroom om een ontspannen woonkamersfeer te creëren in de Dru Inspiration Shop en de Bellfires Cosy Corner. In het midden van de ‘woonkamer’ staat een grote, robuuste eikenhouten tafel met een industriële look. De Bellfires haarden zijn om deze stamtafel heen prachtig in de wanden verwerkt, brandend te zien en dus lekker warm en sfeervol. Een uitgelezen kans om inspiratie op te doen. In de keuken vindt u altijd gratis koffie & thee om het huiselijke sfeertje compleet te maken. Een stookweekend zou een stookweekend niet zijn als er geen bijzondere acties lopen, dus laat u vooral verrassen!

Hallo Huis in de Cosy Corner

De verbouwing of restyling van uw huis valt of staat natuurlijk met goed advies en creatieve inzichten. Op zaterdag 5 november 2016 is Amanda de Ronde van Hallo Huis daarom aanwezig bij ’t Stokertje om gratis interieuradvies te geven. Een afspraak reserveren kan via [email protected] want vol=vol.

Bellfires is één van de topmerken van de Europese haardenfabrikant Interfocos. In de Cosy Corner kunt u de nieuwste ontwikkelingen en de meest recente modellen zien én beleven.

Naast dat het een Bellfires stookweekend is, doet ’t Stokertje Kachelparadijs Orvelte ook nog eens mee aan de Open Bedrijvendag. U kunt uw bezoek daarom leuk combineren met een gratis bezoek aan de live demonstraties van de 3-ambachten: Houtzagerij, Smederij en Klompenmakerij.

Achtergrond van de Cosy Corner

Met vereende kracht is er de afgelopen maanden hard gewerkt aan een verbouwing bij de hoofdvestiging van ’t Stokertje. Een ware transformatie heeft er plaatsgevonden, waarbij een groot gedeelte van de showroom een nieuwe invulling heeft gekregen. Monteurs hebben hun handen uit de mouwen gestoken om het om te toveren tot een Bellfires belevenisplek. ‘De klanten kunnen hier op een laagdrempelige manier inspiratie opdoen in een gezellige sfeer’, vertelt eigenaar Marc Hoogland zichtbaar trots. ‘We noemen het dan ook een Cosy Corner.’

Dat heeft alles te maken met het feit dat bezoekers heerlijk ontspannen de sfeer van de ingebouwde Bellfires gashaarden tot zich kunnen nemen. ‘Maar als ze even aan onze stamtafel willen zitten om in gesprek te gaan met een verkoper, is dat ook mogelijk. Uiteraard gebeurt dat met een goed kopje koffie of thee. We hopen zo een ontspannen en inspirerende setting te creëren, waar iedereen zich thuis in voelt en zo een weloverwogen besluit kan nemen’, aldus Hoogland.

Topmerk Bellfires

De keuze om voor een belevingshoek van Bellfires te gaan, was niet zo moeilijk. Hoogland toont met tevredenheid een aantal mooie modellen van dit merk: ‘Bellfires is één van de topmerken van de Europese haardenfabrikant Interfocos en is een echt familiebedrijf. Het is in het Nederlandse Bladel gevestigd en richt zich uitsluitend op het ontwikkelen, produceren en vermarkten van haarden en kachels. De kwaliteit van hun producten is erg hoog.’

De inspiratielounge heeft een moderne en frisse uitstraling meegekregen. Zo hebben sommige wanden een blauwe kleur gekregen, wat fris afsteekt tegen de andere witte wanden. ‘En in het midden hebben we een imposante houten tafel waar drie industriële lampen boven hangen’, geeft Hoogland aan. ‘Het vult elkaar prima aan. En om de tafel en lampen heen zijn de gashaarden van Bellfires strak in de muur verwerkt. En als de klant ze werkend wenst te zien, is dat uiteraard geen enkel probleem.’ De directeur is zichtbaar in z’n nopjes met de Cosy Corner. ‘We zijn weer helemaal up-to-date en klaar voor de toekomst. De klant kan hier in een huiselijke sfeer ervaren wat  betaalbare warmte en sfeer bij ’t Stokertje is’, besluit Marc Hoogland.

 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht