Barbas introduceert nieuwe houtkachellijn Box

6 jaren en 6 maanden geleden geplaatst
Barbas introduceert nieuwe houtkachellijn Box afbeelding

Dankzij de Barbas Box zult u de komende tijd extra enthousiaste gezichten bij ’t Stokertje zien. Helemaal van onze medewerkers in de showroom, want de nieuwste BOX houtkachels van Barbas staan op het punt om hun opwachting te maken! En dat is een feestje, kunnen we wel zeggen.

De Barbas BOX houtkachel serie wordt dit jaar geïntroduceerd en is een fraai staaltje Hollands vakmanschap. Fraai design is door de ontwerpers en ambachtslieden van Barbas moeiteloos gecombineerd met indrukwekkende technische prestaties. Zo hebben alle BOX-houtkachels  een geheel van strakke lijnen die in één vloeiende beweging de vorm bepalen. Dit zorgt voor een zeer modern en tegelijk tijdloos uiterlijk. De BOX-houtkachels passen zodoende in elk type interieur.

Niet 10 maar.... 20 variaties met de Barbas Box

U hebt met uw BOX totale controle over het uiterlijk van de haard. Zo kunt u uit verschillende formaten kiezen met of zonder houtopslagmodule. Deze module kunt u onder de brandkamer plaatsen en biedt naast extra opslagruimte voor stookhout ook de mogelijkheid om de BOX-kachel hoger te plaatsen. Ook is het mogelijk om een plateau te realiseren voor een bijzonder fraaie aanvulling voor uw huis; kachel en woonkamer komen dan samen.  In z'n totaliteit zijn er 20 variaties mogelijk!

Naast de vele combinatiemogelijkhe­den wordt een BOX-houtkachel altijd besteld met het eigen rookgasafvoerkanaal in exact dezelfde kleur als de BOX zelf. De buis is tot 1,95 meter lang en bevat geen onderbrekingen. Zo wordt alles een geheel en wordt de kachel naast gebruiksvoorwerp ook een fraai object om naar te kijken.

Genieten van het vlammenspel van de Barbas Box houtkachels

De kachels zijn voorzien van veel glaswerk, zodat u de vlammen perfect kunt zien. Uiteraard blijft het glas lang schoon. Dat komt omdat de verdeling van de verbrandingslucht volgens een geheel vernieuwd systeem gebeurt, waarbij onder de stookbodem de verbrandingslucht wordt verdeeld. Net als bij de Barbas Unilux-6 wordt de verbran­dingslucht door middel van luchtkokers via de linker- en rechterzijde van het toestel verdeeld. De overige lucht wordt naar de voorzijde geleid en stroomt voor de ruit door de verbrandingskamer in, zodat zwarte aanslag van de ruit wordt tegengegaan.

Het vermogen van de BOX-houtkachels is ruim, zodat uw huis snel heerlijk warm wordt. Hout kunt u veilig en eenvoudig toedienen in de brandkamer, zodat u altijd door kunt stoken. Het beton-keramisch interieur is door Barbas ontworpen en gefabriceerd. Dit gewapende betonkeramiek draagt bij aan een betere verbranding door de accumulerende werking. Hierdoor ont­gast het hout minder snel en ontstaat er een rustige en gelijkmatige verbranding. Dit is zowel goed nieuws voor het milieu als voor uw portemonnee.

Wie voor een Barbas houtkachel gaat, kiest sowieso voor veertig jaar aan ervaring. En wie kiest voor een BOX, gaat voor de toekomst. Zowel op het gebied van design als prestaties.
Kom vandaag langs de showrooms van ’t Stokertje voor meer informatie (installatiemogelijkheden, geheel vrijblijvende offertes etc.) of kijk op ons BOX-overzicht voor alle gegevens over deze houtkachelserie.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht