Tijdelijk gratis ontspiegeld glas bij Dru Maestro gashaard

5 jaren en 6 maanden geleden geplaatst
Tijdelijk gratis ontspiegeld glas bij Dru Maestro gashaard afbeelding

Genieten van het vlammenspel in je DRU gashaard wordt nu echt genieten met een hoofdletter G. Met het ontspiegelde 'Clear View' glas van DRU is het glas niet meer reflecterend en daardoor nagenoeg onzichtbaar! De vlammen lijken net als in een open haard. Ontspiegeld glas is niet standaard en wordt normaal gesproken op bestelling tegen meerprijs geleverd. Maar..... van 1 oktober tot en met 31 december 2017 is het ontspiegelde glas bij de Dru Maestro serie gashaarden helemaal GRATIS! Dat betekent een voordeel van 460 tot 690 euro afhankelijk van het model van uw keuze. Vraag daarom onze verkoopmedewerkers snel naar de actievoorwaarden.

Let op! Het gaat hier om een tijdelijke actie. Als je wilt meeprofiteren van deze fantastische mogelijkheid, moet je dus snel zijn. 

Innovaties van Dru in onze Inspiration Shop

In onze DRU inspiration shop kun je alle noviteiten van DRU altijd op de voet volgen. We kunnen je hier perfect laten zien wat de verschillen zijn tussen het standaard gals en het ontspiegelde glas. Ontspiegeld glas bestaat uit een speciaal gepolijst keramisch glas waarop meerdere metaaloxide coatinglagen zijn aangebracht. De dikte van de coating wordt tot op de nanometer gecontroleerd om de reflectiegraad perfect te beheersen. De reflectiegraad van onbehandeld glas bedraagt gemiddeld 8% terwijl een ontspiegelde ruit een reflectie van slechts 0,7% biedt. Dankzij de nieuwe coatingtechnologie is ontspiegeld glas, wanneer je deze recht van voor benadert onzichtbaar. Hierdoor krijg je een super realistisch open haard effect. Je benut dus alle voordelen van een gashaard, terwijl de sfeer en warmte van een houtkachel worden geëvenaard.

 

De fraaie Dru Maestro 100 Eco Wave gashaard met ontspiegeld glas


De Dru Maestro 105/3 Eco Wave, uiteraard ook met ontspiegeld glas.

De volgende Dru Maestro –modellen komen in aanmerking voor de actie: de Dru Maestro 100 Eco Wave, de Dru Maestro 105-2 Eco Wave, Dru Maestro 105-3 Eco Wave, de Dru Maestro 75 Eco Wave, Dru Maestro 75 XTU Eco WaveDru Maestro 80-2 Eco Wave en de Dru Maestro 80-3 Eco Wave.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht