Nieuw bij Stokertje: Wanders Lenga

6 jaren en 7 maanden geleden geplaatst
Nieuw bij Stokertje: Wanders Lenga afbeelding

Bij ’t Stokertje hebben we een klein feestje te vieren! De Wanders Lenga inbouwgashaarden zijn namelijk gearriveerd, en daar zijn we heel blij mee. Deze modellen, de Lenga 500 & Lenga 800, vormen een nieuwe gashaardenlijn bij Wanders. Met het 3-zijdige glaswerk hebt u ongelimiteerd zicht op de gezellige vlammen.

Wanders Lenga gaat vele jaren mee

De Lenga-serie is gemaakt van ijzersterke materialen die jaren mee zullen gaan. Als je de gashaard echter goed bekijkt, zie je vooral veel glas en weinig staal. Hierdoor ontstaat er een speels design die de ruimtelijkheid van de kamer behoudt. Daarnaast kunt u de vlammen prima zien, wat voor gezelligheid zorgt. De realistisch ogende houtblokken maken het plaatje helemaal compleet en wekken het idee dat u over een houtvuur beschikt, in plaats van gas.
Beide modellen zijn zo ontworpen dat ze bij een plateau of meubel tot aan het glas van de haard kunt laten lopen. Zo vormt het een echt onderdeel van het huis en kunt u zorgeloos stoken.

De Wanders Lenga 500 is smaller dan de Lenga 800 en krijgt zodoende een hoger effect.

Krachtig en zuinig stoken met Lenga gashaarden van Wanders

Met een vermogen van respectievelijk 7 en 9 kW is uw huis weldra van een heerlijke temperatuur voorzien. Dat de gashaarden van Wanders zuinig stoken, mag eigenlijk geen verbazing wekken. Dit Nederlandse merk produceert haarden die immer economisch werken, zodat u uw portemonnee niet leeg stookt. Daarnaast zijn ze ook nog eens milieuzuinig.

De standaard meegeleverde afstandsbediening zorgt voor ultieme controle over de vlammen. Zo bent u baas over warmte en sfeer in uw eigen huis. Het verschil tussen de Lenga 500 en de 800 is de breedte van de kachel en het vermogen. Interesse gekregen in deze prima presterende gashaarden die betaalbaar stoken leuk en gezellig maken? Kom dan vandaag nog langs onze showroom of kijk op de pagina’s van de Wanders Lenga 500 of Wanders Lenga 800. Uiteraard hebben we over Wanders ook meer informatie op onze Kachelpedia.

De Wanders Lenga 800 -breder dan de Lenga 500 en met 9 kW ook krachtiger dan z'n 7 kW broertje.

 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht