Nieuw in de collectie: Wanders Platane

6 jaren en 10 maanden geleden geplaatst
Nieuw in de collectie: Wanders Platane afbeelding

NIEUW IN DE COLLECTIE VAN ’t STOKERTJE! De fraaie Platane van Wanders.

Een houtkachel die in de hoek of tegen een muur staat zonder dat ie aan uitstraling inboet… Daar zijn er niet veel van. De Wanders Platane kun je echter niet onder dat kopje scharen! Deze kachel met Nederlandse roots combineert hoogstaande prestaties en bijzonder fraai design – en dat voor een zeer aantrekkelijke prijs.
De Platane heeft een ruitvormig ontwerp en dat maakt hem zo geschikt om in een hoek te plaatsen. Het glaswerk, dat zonder frame in een hoek doorloopt, is ontwikkeld uit een stuk waardoor het vuurbeeld moeiteloos vanaf twee kanten te bekijken is. Het gebruikte materiaal is van de hoogste kwaliteit, zodat u jarenlang plezier zult beleven aan de Wanders Platane.

U zult de Platane altijd met plezier gebruiken

De Platane is typisch zo’n houtkachel die uw stookplezier naar nieuwe hoogtes stuwt. Hij is gemakkelijk in het gebruik, vergt weinig onderhoud en levert maximale prestaties. Zo heeft hij een vermogen tot 8 kW, behaalt een hoog rendement en brengt altijd extra sfeer in huis. Om heel eerlijk te zijn: wij worden ook blij van de Platane in onze showroom, maar lang kunnen we er niet van genieten… Het gaat namelijk hard met dit model van Wanders. Enige haast is dus geboden mocht u willen meeprofiteren van onze kortingen. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen.
De Platane komt standaard in stoer zwart, maar is ook leverbaar in tijdloos wit en modern grijs. Interesse in deze houtkachel die veel mogelijkheden heeft? Kom langs 't Stokertje of kijk op de speciale productpagina van de Wanders Platane.

Lees meer over het Nederlandse Wanders op onze Kachelpedia.

 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht