Dru Easy Release Door systeem: revolutie in onderhoud kachel

6 jaren en 10 maanden geleden geplaatst
Dru Easy Release Door systeem: revolutie in onderhoud kachel afbeelding

Geweldig nieuws! U hoeft niet langer het glasraam te verwijderen voor reiniging en onderhoud van het raamwerk van uw haard. Het Easy Release door systeem van Dru biedt namelijk eenvoudig toegang tot de binnenzijde van de haard.

Herkent u dat bij uw haard? Het glaswerk van de deur schoonmaken, maar er om de een of andere reden er niet lekker bij te kunnen. Natuurlijk heel vervelend, maar Dru heeft er wat op gevonden: het Easy Release Door systeem. Dit is een handige klapdeur die de reiniging van de kachel vergemakkelijkt. De deur kan gemakkelijk worden geopend zonder schroeven te hoeven verwijderen.

Gemakkelijk

Het wordt met de komst van het Dru Easy Release Door Systeem dus een stuk gemakkelijker om uw gashaard schoon te houden, want met een hendel boven aan het toestel kunt u de ruit eenvoudig en snel openklappen. De ruit blijft dan op een bepaalde stand staan, zodat je makkelijk de glasruit kunt reinigen. Het glasraam is eveneens helemaal uitneembaar. Uiteraard is zien, doen geloven –daarom nodigen we u uit om langs te komen. Onze medewerkers demonstreren het systeem graag aan u.

 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht