Binnenkort in onze showroom: de super fraaie Dik Geurts Folke

6 jaren en 10 maanden geleden geplaatst
Binnenkort in onze showroom: de super fraaie Dik Geurts Folke afbeelding

Nieuwe houtkachels die op de markt verschijnen, zetten wij bij ’t Stokertje altijd in het zonnetje. We geven er graag even wat extra aandacht aan. Zo ook met de Dik Geurts Folke. Een houtkachel die fraai design combineert met excellente prestaties. Zo heeft hij een vermogen tot 7 kW, wat ruim voldoende is om een gemiddelde woonkamer snel heerlijk op temperatuur te krijgen. De toegangsdeur kunt u veilig gebruiken, zodat u altijd gemakkelijk houtblokken in de brandkamer kunt leggen. Bijna alle Dik Geurts warmtebronnen hebben standaard een buitenluchtaansluiting, wat prettig is in goed geisoleerde woningen met weinig ventilatie. De Dik Geurts Folke heeft de mogelijkheid om de aansluiting op de schoorsteen aan de achter –of bovenkant van de kachel te doen. Zo is de Folke een stuk flexibeler in het plaatsen.

De Dik Geurts Folke bij ’t Stokertje is voordeel voor u!

Als u een houtkachel zoekt die op een elegante wijze zicht op het vuur biedt, dan bent u bij de Folke aan het juiste adres. Deze kanjer heeft aan drie zijdes raamwerk, zodat u altijd prima naar het vuur kunt kijken. Het glas is voorzien van een speciaal materiaal waardoor het lang schoon en helder blijft. Dat betekent minder poetsen en meer genieten. De Folke heeft aan de onderkant een handig opbergvak om hout te stallen; scheelt u weer houtblokken halen door weer en wind. De zuurstoftoevoer is eenvoudig regelbaar met een handige schuif. Die kunt u met een handeling gemakkelijk bedienen.

De Folke wordt gemaakt door Dik Geurts. Dit Nederlandse bedrijf bestaat sinds 1981. Bij al hun kachels gebruiken zij de beste materialen, zodat de producten tientallen haren meegaan. In 2007 is Dik Geurts onderdeel geworden van Dru, ook een Nederlands bedrijf. Dru maakt al sinds 1754 haarden en kachels en staat garant voor kwaliteit. U koopt met de Dik Geurts Folke dus een Nederlands stukje techniek! Interesse gekregen in deze houtkachel? Kijk snel op de productpagina.

LET OP: de Dik Geurts Folke is vanaf september 2016 leverbaar! Wilt u één van de eerste zijn met deze kachel in huis? Bestel hem dan alvast!

 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht