Dik Geurts en Layar bij Stokertje

6 jaren en 11 maanden geleden geplaatst
Dik Geurts en Layar bij Stokertje afbeelding

Onze showroom wordt omgetoverd tot een plek vol augmented reality! 

Hebt u dat ook weleens dat u lekker door een showroom aan het wandelen bent, op uw gemak kijkend naar de geëtaleerde producten, en dat u zich dan afvraagt hoe het apparaat er uit zou zien als ie werkte? Met een houtkachel is dat natuurlijk helemaal een punt. U kunt de buitenkant wel bekijken, maar wat nu als de kachel op dat moment niet gebruikt wordt? Dan moet u die gezellige vlammen er zelf maar bij verzinnen…
Niet bij ’t Stokertje!

De komende tijd ‘branden’ er nog meer houtkachels bij ons dan anders. En wel op een hele speciale manier! Het enige wat u nodig hebt, is een smartphone of tablet en de gratis app Layar (te downloaden via het Wi-Fi netwerk van 't Stokertje). In samenwerking met onze leverancier organiseren we de 'Dik Geurts stookweken', beginnend op 1e Pinksterdag. Een aantal Dik Geurts kachels zullen dan voorzien zijn van een te scannen sticker. Als u deze in uw Layar-app houdt, wordt hij automatisch gescand. En voilà! De vlammen worden via ingenieuze wijze in de brandkamer geprojecteerd –een laag die als het ware in de telefoon te zien is.

Uiteraard zal het resultaat heel realistisch zijn, zodat u een perfecte indruk kunt opdoen van hoe een Dik Geurts compleet met vlammen er uit ziet. Dit is een ideale manier om de sfeer te ervaren die een brandend houtvuur met zich meebrengt. Allemaal mogelijk gemaakt door Dik Geurts, Layar en ’t Stokertje. Zie onderstaande filmpjes, gemaakt met de Layar-app in de showroom van 't Stokertje in Orvelte.

 

 

Een mooi voorbeeld van de Layar app in actie in de showroom van 't Stokertje

Layar, een Nederlands bedrijf gevestigd in Amsterdam en opgericht in 2009, is een app waarmee gebruikers allerlei zaken kunnen vinden gebaseerd op augmented reality-technologie. In 2011 had Layar ruim 4000 te scannen lagen. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te helpen met deze unieke mogelijkheid.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht