Spartherm excelleert met drie diverse modellen

7 jaren en 2 maanden geleden geplaatst

Spartherm is producent van excellente houtkachels. Spartherm gebruikt altijd de beste kwaliteit materialen die met de grootste zorg in elkaar worden gezet. Zodoende kunt u altijd vertrouwen op de heerlijke warmte die deze kachels afgeven. Dat geldt ook voor de volgende Spartherm-modellen!

    

´t Stokertje helpt u graag om de juiste Spartherm-keuze te maken

't Stokertje helpt u graag als u een keuze wil maken tussen verschillende Spartherm houtkachels. Zo is er de vrijstaande Spartherm Stovo L, met een vermogen tot 6,5 kW. Zo is hij voorzien van drie fraaie ruiten met ruime afmetingen. Hierdoor ervaart u van meerdere zijden de vlammen. Uiteraard blijft het glas lang schoon, zodat u extra kunt genieten van het vuur. De houtkachel is verkrijgbaar in drie verschillende afmetingen.

Spartherm Stove L

De Spartherm Cubo S is weer het tegenovergestelde qua design: deze houtkachel heeft een kubusachtige vorm met licht afgeronde hoeken en een 90° gebogen ruit. Dit is een echte blikkenvanger en verkrijgbaar in drie formaten.

De Cubo S

Tot slot is er nog de Spartherm Passo XS, die opvalt door zijn ronde vorm. De handige aslade biedt veel gemak, want het is een kwestie van uithalen, leegmaken en terugzetten. De houtkachel maakt gebruik van de nieuwste technologieën en is verkrijgbaar met een open- of een gesloten verbrandingssysteem. De Spartherm Passo komt in de S, M en L uitvoering.

De Passo van Spartherm

Wilt u een overzicht van de Passo-houtkachels? Kijk dan hier. Interesse gekregen in Spartherm? Kijk even snel op onze speciale Kachelpedia-pagina of kom langs. De bovenstaande modellen zijn uiteraard bij ons te bekijken, en wel in de showrooms in Orvelte en Epe. Onze experts vertellen u alles over Spartherm of andere topmerken.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht