Duurzame paasdagen bij het Stokertje kachelparadijs Orvelte

7 jaren geleden geplaatst
Duurzame paasdagen bij het Stokertje kachelparadijs Orvelte afbeelding

’t Stokertje in Orvelte  is op Eerste én Tweede Paasdag  geopend! Onze showroom biedt u de mogelijkheid om onder het genot van een kop koffie en warmte inspiratie op te doen. We bieden u zelfs de mogelijkheid om direct te profiteren van aantrekkelijke subsidies op hout- en pelletkachels.

Subsidie pelletkachels & houtkachels

Uw kachel sneller  terug verdienen? Voor pelletkachels geldt minimaal 500 euro subsidie  en op veel houtkachels wordt een stimuleringsbijdrage van 250 euro verstrekt. Deze subsidies gelden alleen voor kachels die nu al aan de strenge eisen van 2022 voldoen. Deze kachels zijn erg zuinig  én vriendelijk  voor het milieu. Gezien de grote hoeveelheid kachels met subsidie die wij hebben staan is de kans groot dat die van u er ook bij staat! Omdat het niet alleen voordeliger is voor uw portemonnee en het milieu, maar ook een stuk gezelligheid biedt in huis, kan je met recht spreken van een WIN-WIN-WIN situatie. De kachels moeten natuurlijk wél conform de eisen geïnstalleerd worden door een erkend bedrijf. ’t Stokertje is één van de 46 DE-erkende installateurs (www.qbis.nl) en brengt de warmte graag bij u thuis. 

Noviteiten gashaarden

Bent u meer geïnteresseerd in sfeer en comfort dan in rendement? Het nieuwste van het nieuwste op het gebied van gashaarden vindt u In onze Inspiration Shop. De laatste ontwikkelingen zoals ontspiegeld glas, bediening via Wifi en het ‘ultieme vuur’ worden hier gepresenteerd in een smaakvolle woonkamersfeer. Alle haarden zijn dusdanig geplaatst en ingebouwd zodat u zich goed voor kunt stellen hoe het er bij u thuis uit kan komen te zien. Tijdens het Paasweekend introduceren we ook de nieuwe Spartherm hout gestookte haarden, waaronder de stijlvolle Passo XS (zie foto).

Gratis interieuradvies op 2 april 2016

Amanda de Ronde van HalloHuis Interieurontwerp zal op zaterdag 2 april 2016 het team van ’t Stokertje weer komen versterken. Amanda geeft gratis interieuradvies en stylingtips. Heeft u de inrichting en sfeer van uw huis altijd al willen perfectioneren? Dan is dit uw kans! Wanneer u foto’s en/of een plattegrond van uw woning  meeneemt kan Amanda samen met u de perfecte sfeer en inrichting samenstellen. Hiervoor is het alleen nodig een afspraak te maken via [email protected].

Ons pittoreske museumdorp Orvelte start vanaf Goede Vrijdag weer met een nieuw seizoen en alle winkels en bezienswaardigheden verwelkomen u graag. Een bezoek aan onze showroom wordt zo moeiteloos een gezellig dagje uit voor jong en oud.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht