Kal-fire Heat Pure 80 Tunnel

7 jaren en 2 maanden geleden geplaatst
Kal-fire Heat Pure 80 Tunnel afbeelding

Kal-fire is een Nederlands familiebedrijf en staat garant voor betaalbare warmte. Al sinds 1981 weten zij warmtebronnen te maken die niet alleen aangename temperaturen creëren, maar ook hofleverancier is van oer-Hollandse gezelligheid. Dat valt zeker ook te zeggen voor de Kal-fire Heat Pure 80 Tunnel, die bij 't Stokertje altijd voordelig geprijsd is. Sterker nog, we hebben 'm zelfs een eigen pagina gegeven.

Kal-fire Heat Pure 80 Tunnel: klein maar zeer fijn

De Kal-fire Heat Pure 80 Tunnel is de kleinste hout gestookte tunnelhaard in het assortiment van Kal-fire. De afmetingen zorgen er voor dat hij ook in kleinere ruimtes terecht kan. U kunt er voor kiezen om hem als vrijstaande kachel te plaatsen met doorkijkfunctie, of als een room divider te installeren. Omdat u het vuur uit meerdere kanten kunt bekijken, rolt de gezellige gloed als het ware van beide kanten de woonkamer in. Maar dat hoeft uiteraard niet per se woonkamer te zijn. Het kan ook een restaurant, wachtruimte of kantoor zijn. Want daar kan deze fantastische houtkachel uiteraard ook staan en volledig tot z’n recht komen.

De Kal-fire Heat Pure 80 Tunnel heeft standaard aan beide zijden een liftdeur, wat het bijvullen van houtblokken vergemakkelijkt. Het vlammenspel achter de kaderloze ruiten is een waar feest om te zien. De brandkamer met daar voor glas brengt alle voordelen van een gesloten haard: veiligheid, een optimaal rendement en een schone verbranding. Dit, in combinatie met het naadloze ontwerp en de weldoordachte plaatsingsopties bieden inrichters onbeperkte mogelijkheden voor hun woonkamer.

Het spreekt voor zich dat wij bij ’t Stokertje gek zijn op deze houtkachel van Kal-fire. Hij combineert schoonheid, prestaties en betaalbare opties en brengt het binnen handbereik. Het vermogen tot 16,8 kW en het rendement van 80% geven de Heat Pure 80 Tunnel ongelofelijke eigenschappen mee.

Tot slot: de voordelen van de Kal-fire Heat Pure 80 Tunnel allemaal bij 't Stokertje

Tot slot vindt u hieronder een opsomming van de voordelen voor het kiezen van Kal-Fire en de Heat Pure 80.

 1. 1. Maximaal zicht op het vuur
  De ruit is in een nauwelijks zichtbaar kader gevat. Dit geeft een onbelemmerd zicht op het vlammenspel (gepatenteerd).

 2. Regelbaar vlammenspel
  Door de zeer goede afdichting van de houthaard is het vuur regelbaar. U tempert het vuur handmatig, waardoor dit op een lagere capaciteit verder brandt.

 3. Clean Window system
  Het ingebouwde Clean Window System staat garant voor een nagenoeg schone ruit, mits goed stookgedrag.

 4. Gemakkelijk stoken
  De ingebouwde thermostaat regelt de verbrandingslucht. Dit garandeert een gemakkelijke opstart van de houthaard. Hierdoor heeft u snel een mooi vuur.

 5. Ruimtelucht onafhankelijk systeem
  Bij het stoken met een gesloten ruit wordt geen gebruik gemaakt van de kamerlucht. De Heat Pure werkt onafhankelijk van de ruimte waarin gestookt wordt. Hierdoor wordt de ruimte niet continue afgekoeld door buitenlucht zoals bij conventionele systemen. Dit gebeurt middels een gepatenteerd luchtklep-systeem.

 6. DIN+ en optimale emissie
  De Heat Pure voldoet aan de strenge DIN+ emissienormen. Hierdoor vormt de Heat Pure een minimale belasting voor het milieu met een maximaal rendement.

 7. Praktisch reinigen van de ruit
  Het unieke sluitmechanisme van de houthaard zorgt ervoor dat de ruit kan kantelen. Dat maakt het reinigen zeer gemakkelijk. Door de gekantelde positie valt vuil automatisch in de verbrandingskamer. Het plateau voor de haard blijft schoon.

 8. Keuze uit 3 achterwanden
  Bij de Heat Pure heeft u keuze uit 3 verschillende achterwanden: skamol, stalen zwarte lamellen of design.

 9. Strak design
  Voor zowel het temperen van het vuur als het omhoogschuiven en het kantelen van de ruit zijn technieken ingebouwd die zorgen voor een strak design van de haard.

 10. Geen storende elementen in de ombouw
  Door de ingebouwde verse-lucht klep is er geen externe bediening in de ombouw van de houthaard nodig. Door de goede regelbaarheid van de Heat Pure is in de meeste gevallen geen rookgasklep nodig. Ook dit betekent geen storend bedieningselement aan de buitenkant van de ombouw.

Langskomen

Alle Kal-fire haarden zijn CE gekeurd en worden geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen. Zo worden altijd de beste materialen gebruikt die door vakmensen tot een ijzersterk product worden gemaakt.
Hebt u interesse gekregen in deze fraaie houtkachel die elke keer weer de show steelt, gemak combineert met prestaties en altijd sfeer weet te leveren? Kom dan vooral even langs. We praten u graag bij over alle mogelijkheden. En uiteraard nemen wij de plaatsing ook voor onze rekening. Tot gauw!

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht