Nu bij t Stokertje, de Dik Geurts Jannik Medium High

2 jaren en 10 maanden geleden geplaatst
Nu bij t Stokertje, de Dik Geurts Jannik Medium High afbeelding

De nieuwe Dik Geurts Jannik Medium High EA vrijstaande houtkachel is nu verkrijgbaar bij het Stokertje. De haard was al beschikbaar in Medium Low en Large uitvoering. Daar is nu door haar populariteit een extra uitvoering aan toegevoegd. De Dik Geurts Jannik heeft een stoer en robuust uiterlijk en is door haar authentieke uitstraling zeer geliefd. Het ruime houtvak onder de kachel is handig voor een voorraadje brandhout maar geeft ook de verbrandingskamer meer hoogte zodat u gemakkelijk van het vuur kunt genieten!

De Jannik en haar capaciteiten

De Dik Geurts Jannik Medium High EA heeft een capaciteit van 4 tot 7 kW aan vermogen en een rendement van respectievelijk 82% Een houtkachel van Dik Geurts met de welbekende "EA" extensie kunt u aansluiten op een externe luchttoevoer. Hierdoor is een houtkachel van Dik Geurts ook zeer geschikt voor kierdichte en passiefwoningen.

De Jannik familie van Dik Geurts

Bent u enthousiast geworden over de Jannik Medium High en wilt u deze prachtige houtkachel aanschaffen? Dat kan natuurlijk in één van onze showrooms of via onze webshop. Wilt u toch liever een iets lager model? Neem dan eens een kijkje bij de Dik Geurts Jannik Medium Low EA. Tot slot is er een grotere uitvoering met meer vermogen met de Dik Geurts Jannik Large EA. Kijk vooral in onze haardencatalogus voor de mogelijkheden.

 

 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht