Paasweekend Kachelkanjer, introductie Faber Blokhus gaskachel

7 jaren geleden geplaatst
Paasweekend Kachelkanjer, introductie Faber Blokhus gaskachel afbeelding

't Stokertje Kachelkanjer Twente is op Tweede Paasdag geopend en organiseert vanaf Goede Vrijdag tot en met 2 april de Faber Stookdagen. Tijdens de Stookdagen van Faber wordt de nieuwe Faber Blokhus geintroduceerd, deze is brandend te zien. Op Tweede Paasdag is bovendien ook een specialist van de fabrikant aanwezig om al uw 'brandende vragen' over het assortiment van Faber te beantwoorden. Met de BTW maandactie wordt het bovendien wel heel voordelig om nu een Faber haard aan te schaffen want 't Stokertje betaalt uw BTW! Maar wat is er nou zo bijzonder aan de Faber Blokhus?

Introductie Faber Blokhus

De nieuwe Faber Blokhus is meer dan alleen een gaskachel, het is een sfeervol design object in uw woning. De Blokhus is een prachtige, solitaire gaskachel met een Log Burner voor een prachtig vuur en werkt met het moderne gesloten systeem. De Blokhus is modulair uit te breiden met enkele of dubbele opzetmodules. Hierdoor krijgt de Blokhus wat meer hoogte en, als u dat wilt, ook meer rendement. De dubbele opzetmodule is namelijk optioneel te voorzien van rendementsunit voor 10% extra rendement.

Optimale sfeer met de Faber Blokhus gaskachel

Met de Blokhus van Faber profiteert u van optimale sfeer en een laag energie verbruik. Het gloeiende kolenbed kunt u met de Symbio module namelijk naar wens aan- en uitschakelen. De gloeiende kolen onder de houtstammen worden verlicht met een energiezuinige LED module. De Blokhus biedt 4,4 kiloWatt aan warmte, met de optionele rendementsunit wordt dit 10% meer. Kortom, de Faber Blokhus is super comfortabel, sfeervol en energiezuinig bovendien. 

De afmetingen van de Faber Blokhus gaskachel zijn hxbxd 1090 x 560 x 386 mm. 

Opzetmodule single is 19,7 cm. hoog

Opzetmodule double is 39,4 cm. hoog

opzetmodule Faber Blokhus

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht