Nieuwe Faber Stonebridge en Stockbridge elektrische kachels

7 jaren en 9 maanden geleden geplaatst
Nieuwe Faber Stonebridge en Stockbridge elektrische kachels afbeelding

Faber StockbridgeFaber heeft twee nieuwe vrijstaande elektrische kachels in haar assortiment opgenomen. Terug van weggeweest zijn de nieuwe Faber Stonebridge en Stockbridge Opti-myst 2.0. Nu nog beter en mooier! Met een elektrische haard geniet u volop van de lusten van een sfeerhaard, maar niet van de lasten. U hoeft geen schoorsteen of kachel te onderhouden en geen brandstof aan te vullen. Zelfs als u helemaal geen schoorsteen heeft, kunt u toch genieten van een vlammenspel. Voor deze nieuwe Faber haarden heeft u alleen stroom en water nodig. 

Faber Stonebridge Opti-myst

De Stonebridge is geschikt voor elk soort ruimte. Het vermogen ligt tussen de 1800 en 2000 Watt, dus u ervaart zelfs een beetje warmte. Voor uw gemak wordt een afstandsbediening standaard meegeleverd. Het Opti-myst vlameffect is regelbaar en het waterreservoir (voor het mystieke tintje) is eenvoudig navulbaar. De afmetingen van de Stonebridge zijn 620x480x300 mm (hxbxd). 

faber Stonebridge

Faber Stockbridge Opti-myst 2.0

De Stockbridge bestond al een tijdje maar is nu gemoderniseerd. Het vermogen is instelbaar tot maximaal 2 kiloWatt, net zoals bij de Stonebridge. Met stroom en een beetje water wordt een superrealistisch vuur gemaakt. Dit gaat met behulp van een waterreservoir, licht, warmte en een verdamper. Op een vol waterreservoir brandt de Stockbridge ca. 8 tot 10 uur. De vrijkomende ultradunne waterdamp verbetert ook nog eens de luchtvochtigheid in uw woning. Ook de Stockbridge wordt met afstandsbediening, logset en regelbaar vlameffect geleverd. De afmetingen zijn hxbxd 670 x 620 x 390 mm. 

De Faber Stockbridge en Stonebridge worden in oktober 2015 verwacht, vers van de pers en net op tijd voor de koude en donkere dagen! 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht