Het Drentse Landschap viert jubileum met festival

13 jaren en 9 maanden geleden geplaatst
Drentse cultuur en natuur

Stichting Het Drentse Landschap bestaat dit jaar 75 jaar. Dit heugelijke feit wordt op zaterdag 20 juni gevierd met een festival van 11.00 tot 17.00 uur in Orvelte.

ORVELTE – De dag zal vooral in het teken staan van de Drentse natuur en cultuur, in de meest brede zin van het woord. Geen feest zonder muziek, straattheater en dansvoorstellingen. Gedurende de gehele dag zijn er optredens van diverse artiesten. Zo is onder andere Margaretha Kleine geboekt, een Drentse zangeres die nu landelijks ook doorbreekt.
Daarnaast zullen op diverse binnenlocaties lezingen worden gegeven en films over de Drentse natuur en cultuur worden vertoond.

Ook is het mogelijk om met deskundige gidsen op pad te gaan; te voet, met eens step of huifkar.
Voor kinderen is een gevarieerd en spannend activiteitenprogramma opgesteld.
Spelen in de prehistorie? Een schaap scheren? Of liever boogschieten op de hei?
Op 20 juni kan het allemaal! Het wordt een zeer levendig, kleurrijk en feestelijk festival waarbij er voor iedereen wat te doen en te beleven is. Van jong tot oud, van actief tot passief, iedereen kan meegenieten van wat Drenthe zoal te bieden heeft op het gebied van natuur en cultuur. Bang om iets te missen? De dorpsomroeper houdt u op de hoogte.
De toegang van de activiteiten van Het Drentse Landschap is gratis. Tevens rijdt er een gratis pendelbus vanaf het NS station Beilen rechtsreeks naar Orvelte.
Voor het volledige programma kijk op www.drentslandschap.nl.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht