Heta Inspire trio compleet met de Inspire 55 houtkachel

7 jaren en 10 maanden geleden geplaatst
Heta Inspire trio compleet met de Inspire 55 houtkachel afbeelding

Heta houtkachel Inspire 55De Deense fabrikant Heta maakt nu het Inspire trio compleet met de komst van de Inspire 55 houtkachel. Eerder waren al de Inspire 40 en 45 op de markt gebracht en wegens groot succes is dit duo uitgebreid met de Inspire 55. Een stukje forser en met meer capaciteit voor de wat grotere woningen. Het vermogen van de Inspire 55 ligt rond de 6,3 kiloWatt (tussen de 4,5 en 10 kW) en de kachel heeft een grote deur met venster voor optimaal zicht op het vlammenspel. Met een rendement van ca. 80% haalt u met de Inspire een efficiënte kachel in huis! 

De techniek van de Inspire 55

Zoals ook de andere Inspires, is ook de Inspire 55 gemaakt van 5 mm dik staal en een gietijzeren deur. De toevoer van zuurstof die nodig is voor de verbranding gebeurt met één enkele bediening, wel zo gemakkelijk.

De secundaire luchttoevoer zorgt voor het zogenaamde schoonglassysteem die de ruit mooi schoon houdt.

Heta Inspire 55

De Inspire 55 is voorzien van de mogelijkheid tot externe beluchting. Ideaal voor in goed geisoleerde woningen. De afmetingen van de Inspire 55 zijn 555 mm hoog, 652 mm breed en 403 mm diep.

Inspire 55 een kleurrijke houtkachel

De deur van de Inspire is verkrijgbaar in de neutrale kachelkleur maar ook geëmailleerd in de kleuren zwart, grijs, wit, antiek wit, groen, donkergroen, rood, majolica bruin en blauw. Kortom volop keuze. Kijk vooral in onze haardencatalogus voor meer informatie en prijzen.

Heta Inspire 55 houtkachel

 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht