Demonstratie haardhoutmachines in Orvelte op Paaszaterdag

8 jaren geleden geplaatst
Demonstratie haardhoutmachines in Orvelte op Paaszaterdag  afbeelding

Demonstratie haardhoutmachines bij ’t Stokertje op Paaszaterdag

houtklover

’t Stokertje heeft weer leuke acties en activiteiten georganiseerd om het Paasweekend voor klanten extra informatief en gezellig te maken. Daarnaast zijn ook de ambachten van ’t Stokertje voor het eerst dit jaar weer geopend en kunnen klanten van ’t Stokertje gratis naar de eeuwenoude smederij ‘de Zweetdruppel’, de houtzagerij en ambachtelijke klompenmakerij met live demonstraties.

Voor de echte houtstokers zal Handelsonderneming Maurits van den Hoek uit Hoogersmilde op Paaszaterdag een demonstratie geven van houtverwerking. Hout ‘knippen’, kloven en zagen….. met de machines van Maurits gaat dat een stuk sneller en eenvoudiger!  Op zaterdag is vooral de demonstratie van de houtknipper van GTM professional erg interessant omdat deze nieuw is in Nederland (zie foto). In enkele seconden kan deze machine lange takken of planken veranderen in houtblokjes die slechts 8 maanden hoeven te drogen. Dergelijke houtzakken liggen voor 15 euro in de winkel of bij het tankstation, dus als je meer dan 400 zakken maakt heeft de houtknipper zichzelf al terugverdiend. Ook de minitrekker met 10 ton klover, diverse kettingzagen en klovers zijn zeer de moeite van het bekijken waard. Voor meer info www.mauritsvandenhoek.com en voor een demo van de houtknipper.

Koken & Stoken op 1e & 2e Paasdag

Beaufort bakovenEerste en Tweede Paasdag wordt u bij ’t Stokertje verwend met lekkere hapjes van de Beaufort houtkachel met bakoven en op Tweede Paasdag worden er zelfs pannenkoeken gebakken op een oudhollands fornuis. Op eerste Paasdag staat Toen is Hier bij 't Stokertje in Orvelte met buitenkookproducten. Uw zoektocht naar een kachel of haard wordt hierdoor een stuk aangenamer. Als u installatie van een kachel of haard overweegt, wacht dan niet te lang, want het verlaagde BTW tarief van 6% eindigt op 1 juli 2015. Met de huidige, lage rentestand is het bovendien slimmer om te investeren in een kachel met een hoog rendement dan uw geld toe te vertrouwen aan de bank. Met een hoog rendementskachel kunt u namelijk behoorlijk besparen op uw stookkosten!

Uitverkoop showroommodellen Haardenlounge

Tot slot kunt u bij ’t Stokertje voor een prikkie de laatste gashaarden van de Haardenlounge kopen. De Haardenlounge wordt binnenkort rigoureus verbouwd en daarom moeten de huidige haarden plaats maken voor de allernieuwste modellen. Vlak voor het nieuwe stookseizoen zal de Haardenlounge weer ‘heropend’ worden met een aantal open huis dagen. 

 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht