Hot news van Wodtke houtkachels

8 jaren geleden geplaatst
Hot news van Wodtke houtkachels afbeelding

Vers van de pers komen er een aantal schitterende houtkachels van Wodtke onze kant op om de showroom in Epe te verrijken. De houtkachels van Wodtke zijn echt een lust voor het oog. Over elk detail is zorgvuldig nagedacht en de afwerking is subliem. 

De serie houtkachels van Wodtke heeft een paar bijzondere kenmerken.

Beauty and the beast

Het uiterlijk van de mooie ronde houtkachel Wodtke Move is super verleidelijk, maar de inhoud is pas echt verbluffend. Aan de buitenkant onovertroffen design, aan de binnenkant massieve opslagcapaciteit. Met de Move van Wodtke combineert u de pluspunten van twee werelden. Uitgerust met opslagelementen doet de Move niet onder voor menig speksteenkachel. De meeste speksteenkachels met accumulerende werking zien er nostalgisch uit, de Move combineert modern design met robuuste accumulatie werking. Voor nog urenlang plezier en warmte lang nadat het laatste vuur gedoofd is. 

Swarovsky voor de vrouw, kachel voor de man

De kachels van Wodtke zijn ware juweeltjes. Om dit ook naar voren te laten komen in het design is heel subtiel een Swarovski diamant aangebracht op de handgreep van sommige types van Wodtke. De kachel is stoer en mannelijk, maar in de details komen ook vrouwelijke accenten naar voren. Zo is er voor ieder wat wils. 

Wat heeft een afwasmachine met een houtkachel te maken?

Een aantal houtkachels van Wodtke zijn uitgerust of kunnen uitgerust worden met een zogenoemd HiClean Filter. Deze filtert de rookgassen en maakt de uitstoot van schadelijke stoffen nog beperkter. Het HiClean Filter ziet er uit als een harde spons en is gewoon in de afwasmachine schoon te maken (niet in de wasmachine!). Super praktisch en lekker schoon.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht