De nieuwe Wanders Ruby en Wanders Elm zijn betoverend mooi

8 jaren en 1 maand geleden geplaatst
De nieuwe Wanders Ruby en Wanders Elm zijn betoverend mooi afbeelding


Wanders Ruby hanghaardWanders presenteert dit voorjaar weer een tweetal mooie nieuwe haarden; de Wanders Ruby hanghaard en de Wanders Elm houtkachel. Na het eerste ontwerp, een jaar van ontwikkeling en uitgebreid testen is het dan eindelijk zover dat de Ruby en Elm het daglicht mogen zien. Op de ISH, een grote beurs in Frankfurt, in maart 2015 zullen de Ruby en Elm waarschijnlijk voor het eerst getoond worden aan het publiek. Zodra de Wanders Elm en Ruby leverbaar zijn zult u deze prachtige hanghaard en houtkachel natuurlijk ook bij 't Stokertje kunnen bestellen. 

Wanders Ruby hanghaard

De Ruby is een lust voor het oog en indrukwekkend van formaat. De Ruby herbergt gemakkelijk houtblokken van maar liefst 50 cm., dat scheelt heel wat hak- en kloofwerk! De Ruby is ontwikkeld volgens de laatste eisen op het gebied van uitstoot en rendement en is natuurlijk voorzien van een zelfsluitende deur en externe beluchting, net zoals de Elm. Dankzij een ingenieus verbrandingssysteem met primaire, secundaire en tertiaire luchttoevoer wordt een hoog rendement behaald. De belijning van de Ruby haard is heel strak gehouden. Met de mooie zwarte keramische bovenplaat van glas is de Ruby echt een sieraad in uw woning. De deur is ook strak vormgegeven zonder handgreep. De Ruby kan hangen aan de muur met de meegeleverd muurbeugel of op een voet geplaatst worden. Natuurlijk kan ook een kanaalommanteling besteld worden die geheel passend bij de haard, het rookkanaal netjes af kan werken (zoals op de foto).

Wanders Elm houtkachel

De Elm is een houtgestookte kachel die het wel verdiend om op een voetstuk gezet te worden. Maar als u een plateau heeft van natuursteen bijvoorbeeld, zal de Elm hierop ook zeker niet misstaan. Alle kennis en ervaring van Wanders zijn gebruikt bij de ontwikkeling van de Elm, deze is daarom voorzien van een zelfsluitende deur, externe beluchting en boven- of achteraansluiting. De Elm is voorzien van een mooi binnenwerk en speciaal hittereflecterend glas. De stalen zijpanelen en sterke gietijzeren deur zijn maar liefst 8 mm dik. De verbranding van de Elm is zeer efficiënt met de primaire, secundaire en tertiaire verbranding. Deze kan bovendien traploos geregeld worden.Wanders Elm houtkachel

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht