Start Wanders stookweekend 24/01 met gratis onderhoudsbeurt

8 jaren en 2 maanden geleden geplaatst
Start Wanders stookweekend 24/01 met gratis onderhoudsbeurt afbeelding

Veilig & vertrouwd stoken met ’t Stokertje!

Wanders OakOp zaterdag 24 januari wordt het ‘startschot’ gegeven van het jaarlijks terugkerende Wanders evenement wat duurt tot 31 januari 2015. Alle courante kachels en haarden van Wanders zijn deze week bij ’t Stokertje te Orvelte te bewonderen waaronder ook de populaire, creatief vormgegeven Oak houtkachels (zie foto). Schattig om te zien, maar groots in prestaties en uitstraling! Het assortiment van Wanders varieert van gasgestookte design haarden tot geheel met speksteen beklede houtkachels, voor uur na uur streelzachte stralingswarmte. 

Live demonstraties

’t Stokertje zou ’t Stokertje niet zijn zonder live demonstraties. ‘Met honderden kachels en haarden in onze showrooms hoeft u bij ons niet van een plaatje te kopen’ aldus Marc Hoogland, eigenaar van de Stokertje bedrijven. ‘Maar we doen veel meer dan alleen het leveren en installeren van haarden en rookkanalen. We zorgen er ook ná installatie voor dat onze klanten veilig & vertrouwd kunnen blijven stoken. Veel klanten vergeten het jaarlijkse onderhoud te regelen en om te voorkomen dat het schoorsteenvegen er bij in schiet sluiten we steeds vaker meteen een onderhoudscontract af. We maken dan automatisch een afspraak in de zomermaanden zodat onze klant het volgende stookseizoen weer met een gerust hart kan stoken. Voorkomen is tenslotte beter dan genezen!’

Gratis onderhoudsbeurt

Wanders Balsa gashaardenTijdens de Wanders stookdagen trakteert ’t Stokertje bij aanschaf van een Wanders kachel of haard op een GRATIS onderhoudsbeurt. Het jaar volgend op levering kunt u gratis uw gaskachel door ons laten onderhouden of de schoorsteen laten vegen (bij bijv. houtgestookte kachel). Zo wordt er altijd veilig & vertrouwd gestookt!

Op zaterdag 24 januari is een specialist van de fabrikant bij Kachelparadijs Orvelte aanwezig om al uw brandende vragen over de kachels & haarden van Wanders te beantwoorden. Natuurlijk steekt hij ook gezellig de kachel voor u aan om het spectaculaire vlammenspel en de gebruiksvriendelijke bediening van de Wanders kachelfamilie te demonstreren. 

Voor het volledige nieuwsbericht in het DvhN
DvhN-24012015.pdf

 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht