Gezellig shoppen bij het Stokertje op tweede Kerstdag

8 jaren en 4 maanden geleden geplaatst
Gezellig shoppen bij het Stokertje op tweede Kerstdag afbeelding

kerstGezellig dagje uit in kerstsfeer bij ’t Stokertje

Op 2e kerstdag zijn onze showrooms in Orvelte, Reutum en Joure geopend.

Wilt u er even tussenuit tijdens de kerstdagen? Kom dan gezellig langs bij ’t Stokertje. De warme glühwein staat traditiegetrouw voor u klaar en de kachels staan natuurlijk zoals altijd genoeglijk te snorren. Te midden van de honderden kachels en haarden vertellen de medewerkers van ’t Stokertje u graag meer over het stoken met hout, gas of pellets. 't Stokertje is geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Gratis entree Zoo Bizar

Bij aanschaf van een kachel op 2e Kerstdag krijgt u van ’t Stokertje Kachelparadijs Orvelte gratis entreekaarten voor een bezoek aan Zoo Bizar, de leukste en gekste dierentuin van Nederland met prachtige, bizarre, exotische dieren. Nog nooit gehoord van een tenrec, vleerhondje of tamiop? Bij Zoo Bizar vertellen ze vol enthousiasme over deze dieren, je kunt ze van dichtbij bekijken en soms zelfs aanraken! 't Stokertje Kachelparadijs Orvelte is op 2e Kerstdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Alvast een voorproefje op uw bezoek aan de meest bijzondere Zoo van Nederland? Kijk dan naar dit filmpje.  

 

Noorse stookdagen, gratis haardstel

Scan 66-4

Bij Kachelkanjer Twente in Reutum steken ze ook graag de kachel voor u aan! Op Tweede Kerstdag zijn we geopend en introduceren we de NIEUWSTE MODELLEN VAN JOTUL & SCAN. Bij aanschaf van de Jotul F305 of de Scan 66 ontvangt u bovendien een gratis haardstel. De Scan 66 heeft al een award gewonnen voor 'best heating product', dus dat belooft veel goeds!

 

Dru 55, nieuwe houtkachel voor klein prijsje

In Joure wacht u ook een warm ontvangst op Tweede Kerstdag. De NIEUWSTE telg van Dru, de Dru 55 staat hier genoeglijk te branden. Bent u in voor een mooie aanbieding? Wij wel! Als de kachel goed bij u en uw thuissituatie past, dan kan het aan de prijs niet liggen want de Dru 55 is in alle opzichten klein én fijn! Op 20 december is een specialist van Dru aanwezig bij Kachelhûs Fryslân, dus heeft u brandende vragen? Kom dan gezellig langs op zaterdag 20 december.

Dru 55

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht