Wanders spektakel bij Kachelkanjer Twente op 8 en 9 november met GRATIS TUINHAARD actie

8 jaren en 5 maanden geleden geplaatst
Wanders spektakel bij Kachelkanjer Twente op 8 en 9 november met GRATIS TUINHAARD actie afbeelding

Op 8 en 9 november is het zover, dan is het weer het jaarlijkse Wanders spektakel bij Kachelkanjer Twente in Reutum! Bij aankoop van een kachel of haard van Wanders, krijgt u een GRATIS Jens of Flinstone tuinhaard t.w.v. 295 euro! Tijdens het stookweekend o.a. presentatie van de Wanders Oak houtkachelWanders Balsa gashaard  en natuurlijk de mooie en robuuste speksteenkachel de Wanders Olaf Eco. De modellen zijn brandend te zien! Op koopzondag 9 novembers is een specialist van Wanders aanwezig om uw vragen over de kachels en haarden van Wanders te beantwoorden. Verder zijn er dit stookweekend SPECTACULAIRE ACTIES op het gehele Wanders assortiment. Hieronder hebben we even de meest verkochte modellen van Wanders uitgelicht.

Wanders Balsa gashaard

Wanders Balsa 100De Balsa van Wanders is een gaskachel met een gesloten systeem. De Balsa zal u verrassen met het mooie vuurbeeld rondom. De Balsa gashaard is leverbaar in twee verschillende formaten de Balsa 75 en de hogere Balsa 100. De Balsa is vorig jaar geintroduceerd door Wanders en vooral de Balsa 100 is enorm succesvol, een echte hardloper. 

Wanders Olaf Eco, een speksteenkachel om verliefd op te worden

De Olaf Eco van Wanders is een supermooie en efficiënte speksteenkachel. Het rendement van maar liefst 85% is natuurlijk een belangrijke verklaring van het succes van deze kachel. Maar ook de vormgeving en het bedieningsgemak spreekt vele klanten enorm aan. Een speksteenkachel geeft langdurig veel warmte af en de straling van speksteen is net zo lekker als de straling van de zon, streelzacht en behaaglijk.

Wanders Olaf Eco speksteen

Wanders Oak houtkachel

De Wanders Oak houtkachel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en met verschillende 'voeten'. U kunt de Wanders Oak dus helemaal naar uw zin maken. Voor een overzicht van de keuzes.... klik hier. Over de Wanders Oak valt veel te vertellen, maar natuurlijk kunt u het beste naar ons stookweekend komen om de Wanders Oak in het echt te zien. Wij vertellen u graag van alles over de Wanders Oak. 

Wanders Oak

 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht