Saey stookdagen met intro van de nieuwe Saey Juul houtkachel

8 jaren en 6 maanden geleden geplaatst
Saey stookdagen met intro van de nieuwe Saey Juul houtkachel afbeelding

Saey Juul chocoladeWilt u meer weten over de nieuwe houtkachel Saey Juul? Kom dan naar onze stookdagen op 11 en 12 oktober (KOOPZONDAG) bij Kachelkanjer Twente in Reutum. Met onder andere spectaculaire kortingen op de uitlopende modellen van het assortiment van Saey zoals de Linus, Greg, Gustav en Altum Bicolor.

Saey Juul, puur en zuiver

Ook kunt u meer te weten komen over de nieuwe houtkachel van de Saey familie, de Saey Juul. De Juul heeft een optimale en zuivere verbranding waarmee u niet alleen het milieu spaart, maar ook uw portemonnee. De Saey Juul is de opvolger van de Saey Greg en is verkijgbaar in de kleuren chocoladebruin en antraciet. De chocolade kleur geeft een warm, romantisch effect op uw inrichting, terwijl de antraciet kleur wat koeler aandoet. Ook kunt u kiezen voor de uitvoering in zwart emaille, inclusief top boven op de Saey Juul (zie foto onderaan). De top is een warmhoudplaat boven op de kachel.

De Juul snel in huis?

De Saey Juul is over een paar weken leverbaar, dan komt de eerste serie 'vers van de pers'. Wilt u één van de eerste trotse eigenaren van een Saey Juul zijn? Bestel dan nu alvast tijdens onze stookdagen, profiteer van onze acties en ontvang de Saey Juul snel in huis.

De voordelen van de Saey Juul

Saey Juul Top

De Juul is aan de zijkant te vullen, lekker praktisch voor houtblokken tot wel 42 cm. Ook is de Juul voorzien van de nieuwe 'snorkeltechnologie'. De snorkeltechnologie betekent dat de Juul de zuurstof die benodigd is voor de verbranding van buitenaf haalt via een extern beluchtingssysteem.

Saey Juul tot in detail

Tot slot is de Saey Juul natuurlijk ook voorzien van het airwashsysteem waarmee u de ruiten mooi schoon houdt. Wel zo prettig voor een mooi uitzicht op het vlammenspel. Het nominale vermogen ligt rond de 9 kiloWatt en het rendement is zo'n 81%. De afmetingen van de Saey Juul zijn 645 x 740 x 469 mm (hxbxd). De adviesprijzen van de nieuwe Juul liggen op 2051 euro (incl. BTW) voor de antraciet en chocolade versie en 2777 euro voor de Saey Juul top in zwart emaille. 

 

 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht