Levenslang warmte van Faber, koopzondag 7 september in Reutum

8 jaren en 7 maanden geleden geplaatst
Levenslang warmte van Faber, koopzondag 7 september in Reutum afbeelding

Faber Spectra FramelessIn samenwerking met Faber organiseert Kachelkanjer Twente aanstaande zaterdag 6 en zondag 7 september het eerste thema voor de koopzondagenreeks van stookseizoen 2014. Het thema luidt 'Warmte creeer je een leven lang samen met Faber!'. Dit stookweekend is de eerste in een reeks van maar liefst zeven stookweekenden, vandaar de bijnaam STOOKMARATHON die binnen 't Stokertje vaak gebruikt wordt. Verkoopleider Robert Lusthusz is goed voorbereid op de drukte want hij draait al heel wat jaartjes mee bij 't Stokertje. "Toch is het lang geleden dat het aan het eind van de zomervakantie, in augustus, al zo ontzettend druk is. De afgelopen weken waren echt een gekkenhuis, het lijkt wel herfst...., aldus Robert." 

Levenslange garantie op gashaarden

Tijdens het stookweekend staan de sfeervolle gashaarden van Faber centraal. Natuurlijk zijn er super aantrekkelijke acties zoals u van ons gewend bent. Op zaterdag 6 en zondag 7 september komt een specialist van Faber assisteren om uw vragen te kunnen beantwoorden, o.a. over de levenslange garantie op nieuwe gassfeerhaarden. Dit is namelijk een helemaal nieuw en uniek concept. Faber, al sinds 1884 actief, is een zeer betrouwbare Nederlandse fabrikant van zeer hoge kwaliteitsproducten. De stap naar levenslange garantie is dan ook niet meer dan logisch. Het aanschaffen van een gassfeerhaard is een kostbare en exclusieve keuze. Faber is de eerste én enige fabrikant die levenslange garantie biedt op alle gassfeerhaarden uit het omvangrijke assortiment.

Correcte installatie en goed onderhoud

Voorwaarde voor deze garantie is natuurlijk wel dat de haard correct geïnstalleerd wordt door een erkende dealer (zoals 't Stokertje) en ook jaarlijks onderhouden wordt. De garantie kan na aankoop en installatie direct online via de website van Faber worden geregistreerd. Tijdens de online registratie kan men kiezen uit een tweetal verschillende onderhoudsabonnementen welke een vereiste is voor deze levenslange garantie. Zo is er het Performance onderhoudscontract wat een levenslange garantie biedt met uitzondering van een aantal slijtage gevoelige onderdelen of het Performance Plus pakket welke zelfs deze onderdelen vergoedt. Het onderhoud kan uitgevoerd worden door uw dealer, zoals 't Stokertje, of door de fabrikant.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht