DRU Centro 100 wint Engelse prijs van Hearth and Home 2014

8 jaren en 8 maanden geleden geplaatst
DRU Centro 100 wint Engelse prijs van Hearth and Home 2014 afbeelding

Dru CentroDe Centro 100 van DRU is benoemd tot 'Gas Appliance of the Year' door Hearth & Home in Engeland. De jury was zeer enthousiast over de Centro 100 vanwege de vele innovaties die in de haard zijn opgenomen. Zo prezen zij de vele inbouwmogelijkheden, de Eco Wave met  bijbehorende app, het vlambeeld en het nieuwe Easy Release® systeem. DRU kan met recht trots zijn op deze nieuwe gashaard in hun assortiment. En wij informeren u natuurlijk graag over de producten van DRU. U bent van harte welkom in onze showroom. Andere nieuwtjes van Dru.....

Zomeractie Dik Geurts Jannik vloerplaat

De actie met de gratis vloerplaat bij aanschaf van een Dik Geurts Jannik houtkachel duurt nog tot 31 augustus. Dus als u de Jannik graag in huis wilt hebben, moet u niet te lang meer wachten! De vloerplaat is 60x80 cm. en wordt na de actie verkocht voor 125 euro. 

Dru is klaar voor de toekomst

Zoals u waarschijnlijk al heeft gehoord wil Nederland de gasrotonde van Europa worden. In de toekomst verdwijnt Slochteren als belangrijkste toevoer van gas en gaan we steeds vaker gas importeren uit diverse landen. Het buitenlandse gas is anders van samenstelling dan het huidige Nederlandse gas. Dat zal gevolgen hebben voor bestaande toestellen; deze zullen moeten worden omgebouwd of vervangen. Vanaf 2017 mogen er alleen nog G25.3 gekeurde toestellen worden verkocht. Dankzij het nieuwe Vario Burner Systeem (VBS) is 90% van de haarden van Dru inmiddels geschikt gemaakt voor G25.3!

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht