Pleinverkoop, kachels met ervaring vanaf 50 euro

8 jaren en 8 maanden geleden geplaatst
Pleinverkoop, kachels met ervaring vanaf 50 euro afbeelding

WEGENS SUCCES IS ONZE PLEINVERKOOP VERLENGD TOT 27 JULI

 

PleinverkoopVolgende week staat het plein bij ’t Stokertje vol met kachels met ervaring. Om oude kachels een tweede, of zelfs derde leven te gunnen worden tientallen INRUILKACHELS tussen 14 en 27 juli 2014 voor een prikkie verkocht.  De bezem moet door ons magazijn want we hebben bijna geen ruimte meer. De pleinverkoopkachels zijn oude modellen kachels die nog ideaal gebruikt kunnen worden als tuinkachel, schuurkachel of voor verwarming van een werkplaats of atelier. De kachels zijn allemaal super scherp geprijsd en verkrijgbaar vanaf 50 euro. Wees er snel bij want OP=OP. Wilt u voordelig een kachel of haard voor uw in uw woonkamer? Kijk dan op onze OPRUIMING!

Dagje uit in Orvelte

U kunt van uw bezoek aan ’t Stokertje deze week natuurlijk ook een gezellig dagje uit maken. Op 16 juli is het Boerderijenfestival in Orvelte en op 20 juli wordt de Zomermarkt op de brink georganiseerd. Ook kunt u nog een kijkje nemen bij de zandsculpturen of de vele andere bezienswaardigheden van Orvelte zoals bijv de ambachten, de glasblazer of de kleinste en meest bijzondere dierentuin van Nederland; Zoo Bizar.

Voor klanten van 't Stokertje zijn de Ambachten in de Ambachtentuin gratis te bekijken. Informeer naar de live demonstraties in de houtzagerij, klompenmakerij en smederij. 

kachel               oude kachel

 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht