Het nieuwste uit Zwitserland, de Duas van Ganz

8 jaren en 9 maanden geleden geplaatst
Het nieuwste uit Zwitserland, de Duas van Ganz afbeelding

Ganz Duas LDe nieuwe Duas van Ganz biedt verrassend veel zicht op het speelse vlammenspel. Houtkachel Duas is leverbaar in twee formaten, groot en nog grootser.... De Duas is groots in vele opzichten! Vooral ideaal voor plaatsing in een hoek want de Duas biedt aan twee kanten vuurzicht. Naar keuze rechts of links (R of L uitvoering, XR of XL voor het grotere formaat).  

Zoals u van Ganz gewend bent is de Duas voorzien van allerlei handige details, zoals een handgreep die koud blijft en een enkelvoudige bediening voor de primaire en secundaire luchttoevoer. De prachtige ruit van de Ganz Duas blijft mooi schoon dankzij het schoonglassysteem (mits u uiteraard met schoon, droog hout stookt). De verbrandingskamer van de Duas is enigszins verlaagd wat een bijzonder optisch effect geeft. De Duas van Ganz is voorzien van een externe luchttoevoer mogelijkheid. Wel zo prettig als uw woning zeer goed geisoleerd is. Alle houtkachels van Ganz worden in Nederland geleverd door Haardengoed Anyfire

Ganz Duas, voor het echte zwitserleven gevoel

De 'normale' uitvoering van de Duas biedt met 3 houtvullingen maar liefst 6 uur lang warmte afgifte. Dit komt door de enorme warmte opslag capaciteit van de Duas. Heerlijk om 's ochtends niet in een koude woonkamer te komen. De Duas geeft een vermogen van 4,9 tot maar liefst 7,5 kiloWatt en weegt ca. 210 kilo.  Met een hoogte van ca 130 cm, breedte van 60 en diepte van 39 centimeter moet u wel over wat ruimte bezitten om de Duas te kunnen plaatsen. Aan de hoogwaardige kwaliteit en afwerking van de Duas herkent u meteen de Zwitserse afkomst en natuurlijk de klasse van de fabrikant Ganz.

Nog meer warmte..Ganz Duas X

De grote broer van de Duas is de Duas X. De Duas X is 19 centimeter hoger en door deze massa kan de Duas X ook nog meer warmte opslaan en langduriger afgeven. Boven op de Duas is een accumulatie steen geplaatst. Maar liefst 8 uur lang verwent de Duas u met heerlijke warmte. Hij weegt dan ook ca. 55 kilo meer dan de gewone Duas. Het vermogen van de Duas en de Duas X is gelijk. 

Ganz Duas XLGanz Duas R

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht