Paasweekend bij het Stokertje, volop gezelligheid en ACTIE

8 jaren en 11 maanden geleden geplaatst
Paasweekend bij het Stokertje, volop gezelligheid en ACTIE afbeelding

Tijdens Goede Vrijdag en de Paasdagen is het altijd extra gezellig bij de verschillende showrooms van 't Stokertje. Natuurlijk wordt dit nog versterkt door een aantal supersterke ACTIES. Onze paasactiviteiten in een notendop:

Kachelhûs Fryslân

Duurzame OPEN HUIS DAGEN, onze groene verdieping is helemaal klaar voor hoog bezoek (u dus...:-)). Op onze groene verdieping vindt u vooral pelletkachels. We hebben ca. 12 verschillende modellen die u kunt bekijken en dat is een behoorlijke keuze! Op de begane grond vindt u nog meer duurzaamheid in de vorm van hoog rendements houtkachels en cv-gekoppelde kachels. Natuurlijk zijn ook de gashaarden en elektrische haarden nog steeds in ons assortiment. Niet iedereen kan overstappen op duurzaamheid. Wilt u vooral comfort en weinig tijd besteden aan kachel of haard? Dan is een gaskachel natuurlijk altijd nog een slimme keus. Ook hier zijn technieken toegepast die leiden tot een lager gasverbruik dan voorheen. Zo ziet u, alles is gericht op spaarzaam omgaan met energie. 

Stookweekend pasen

Kachelparadijs Stokertje

Tijdens de Paasdagen staan de kachels van Bullerjan uit Duitsland centraal. Deze hoogrendementskachels met een wel heel bijzonder design en mooie geschiedenis zijn een lust voor het oog. Kom vooral kijken en laat u voorlichten over de drie ddd's, duurzaam design van Duitse bodem. Het Kachelparadijs is gevestigd aan de rand van Orvelte. In Orvelte zijn tijdens de paasdagen heel wat leuke dingen te doen. ZooBizar is natuurlijk geopend, evenals de vele gezellige dorpswinkeltjes. Maar..... dit jaar hebben we ook zandsculpturen in Orvelte. Een primeur en absoluut de moeite waard om te zien. Op 1e paasdag is het lammetjesdag én Paasmarkt op de Brink. Onze Ambachtentuin is natuurlijk ook weer geopend en hier kunt u live demonstraties bijwonen van smeden, hout zagen en klompen maken. U hoeft zich dus niet te vervelen en een bezoekje aan 't Stokertje wordt zo extra leuk. 

Stookweekend Pasen

Kachelkanjer Twente

De kachelkanjer pakt tijdens het paasweekend uit met de Beaufort houtkachels. Deze hoogrendementskachels zijn houtgestookt en gebruiken daarom duurzame energie. Zuinigheid met vlijt want het rendement is lekker hoog en de Beaufort is uitstekend regelbaar. Bij de Kachelkanjer laten we het u graag zien. De Beaufort is bovendien te leveren met vele extra's waardoor je elke keer weer een andere uitstraling krijgt. Met of zonder bakoven, met of zonder houtvak of woodstacker, verkrijgbaar in 3 formaten en ga zo maar door. Al vanaf 995 euro bent u de nieuwe eigenaar van deze prachtkachel!

Stookweekend Pasen

Haardenhuys Gelderland

Bij 't Stokertje in Epe is er een stookweekend rondom de houtgestookte haarden van Barbas. Barbas staat voor duurzaam en ecologisch verantwoord. Opgericht in 1976 en vandaag de dag nog steeds hét merk voor houtgestookte haarden. Keep your fire for life...Net zoals bij de andere vestigingen van 't Stokertje geldt dat de installatie van haard, kachel of rookkanaal GRATIS is bij aanschaf in de maand april. Haardenhuys Gelderland is geopend op Goede Vrijdag en zaterdag 19 april, maar gesloten op 1e en 2e Paasdag.

Gratis Installatie

Gratis installatie

Vorig jaar was deze actie zo'n geweldig succes dat we ook dit jaar weer de haard of kachel GRATIS bij u thuis komen installeren. Vraag onze verkoopmedewerkers naar de actievoorwaarden, want hoe hoger het aankoopbedrag, hoe meer u GRATIS krijgt!

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht