Topprestatie van Bullerjan in het kwadraat; de nieuwe B2

8 jaren en 9 maanden geleden geplaatst
Topprestatie van Bullerjan in het kwadraat; de nieuwe B2 afbeelding

Bullerjan B2De nieuwe B2 houtkachel van Bullerjan, levert topprestaties in het kwadraat! Zuiniger en milieuvriendelijk dan ooit tevoren. De B2 (lees B kwadraat) van Bullerjan is helemaal opnieuw ontwikkeld om te voldoen aan de strengste eisen op het gebied van rendement en emissie van fijnstof. Bullerjan is daar met de B2 ruimschoots in geslaagd en de B2 is de zuinigste houtkachel van dit moment wereldwijd.

De B2 is sfeervol, bespaart op stookkosten en beschermt het milieu

De uitstoot van CO2 en fijnstof is bij de B2 zelfs zó laag, dat de nieuwste en strengste normen die in 2015 pas gaan gelden, onderschreden worden!  Deze waarden zijn door TÜV Süd in München onderzocht, gemeten en bevestigd. De ontwikkelingen van Bullerjan zijn absoluut toonaangevend in de branche. De B2 van Bullerjan is eenvoudig te bedienen en geeft een vermogen van 5,5 tot 7,8 kiloWatt.

Plezier van warmte in het kwadraat

De B2 is verkrijgbaar in drie modellen met een capaciteit van 5,5 kW, 6,5 kW of 7,5 kW. De afmetingen van de Bullerjan B2 zijn 49 cm. diep, 46 cm. breed en 158 cm. hoog. De verbrandingskamer van de B2 is 37 centimer diep. Diameter van rookgasafvoer is 15 centimeter. Hoogte tot achteruitgang (hart) is 146,5 cm. Afstand bovenuitgang (hart) tot achterkant is 23,7 cm. en de hoogte tot de buitenluchtaansluiting is ca. 36 centimer. Het rendement van de Bullerjan B2 is maar liefst 81%. Al met al genoeg redenen om over te gaan tot de aanschaf van deze kanjer van Bullerjan. 

Meer modellen van Bullerjan vindt u in onze haardencatalogus.

B2 Bullerjan houtkachel

B2 Bullerjan

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht