Kleine, stoere houtkachel, de nieuwe Jannik van Dik Geurts

9 jaren en 4 maanden geleden geplaatst
Kleine, stoere houtkachel, de nieuwe Jannik van Dik Geurts afbeelding

De ontwikkeling van de Jannik is een schot in de roos voor Nederlandse fabrikant Dik Geurts. De nieuwe Jannik kent in ieder geval een prachtige timing, zo vlak voor het stookseizoen. Het stoere, robuuste uiterlijk zal een breed publiek aanspreken en Dik Geurts heeft hiermee een krachtige troef in handen. De Jannik is niet groot van formaat, maar wel van prestatie! Door zijn bescheiden afmetingen past de Jannik in de meeste woonkamers. 

Dik Geurts Jannik

Jannik weetjes

De Dik Geurts Jannik kan heel wat harten verwarmen met een vermogen van 4-8 kiloWatt. Het rendement van de Jannik ligt rond de 87%. U kunt de Jannik op meerdere manieren aansluiten want de Jannik heeft een boven- en achter aansluiting. De diameter van het rookkanaal is 150 mm. Voor de toevoer van zuurstof is een buitenlucht aansluiting mogelijk. De Jannik houtkachel is klein van formaat en daarom erg geschikt voor plaatsing onder een bestaande schouw zoals op de foto. Met de handige deurhendel is het heel eenvoudig om hout bij te vullen. Zoals u van Dik Geurts gewend bent is ook de Jannik weer bijzonder van vormgeving en voorzien van mooie details die typisch passen bij het design van Dik Geurts. De consumenten adviesprijs van de Jannik is 1750 euro.

Meer van Dik Geurts

De Jannik heeft al heel wat broers en zussen. Zo is er een prachtige hanghaard Bora Bora Flex, of wat dacht u van de Lars, Britta of de Jens? Voor een overzicht van de andere kachels van Dik Geurts kunt u terecht in onze haardencatalogus. Ook voor een cv-haard oftewel cv-gekoppelde houtkachel kunt u bij Dik Geurts terecht. De Dik Geurts Lars kan bijvoorbeeld ook warmte leveren aan uw cv systeem. 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht