Stookweekend Innovatie en techniek, Hwam intelligent heating system

9 jaren en 4 maanden geleden geplaatst
Stookweekend Innovatie en techniek, Hwam intelligent heating system afbeelding

De nieuwste technische snufjes ontdek je bij ’t Stokertje Kachelparadijs!

Van 29 november t/m 1 december bent u bij 't Stokertje aan het juiste adres als u geinteresseerd bent in Innovatie & Techniek. De ontwikkelingen in de wereld van kachels staan niet stil. ’t Stokertje Kachelparadijs volgt ze op de voet en presenteert graag het nieuwste van het nieuwste in de uitgebreide en sfeervolle showroom in Orvelte. “We vinden het leuk om te laten zien welke mogelijkheden een kachel, naast verwarmen, nog meer biedt,” verklaart Marc Hoogland, eigenaar van de Stokertje kachelzaken. “Zeker voor mensen die houden van technische snufjes en veel gebruikersgemak gebeurt er op dit moment veel op kachelgebied.”

stookweekend

Houtkachel met afstandsbediening

Van vrijdag 29 november tot en met zondag 1 december staat het Kachelparadijs volledig in het teken van innovatie en techniek. “We hebben fabrikant Hwam uitgenodigd om de Hwam 3120  houtkachel Autopilot IHS te demonsteren. Hiermee beleeft dit model haar primeur in de showroom van ‘t Stokertje!” IHS staat voor Intelligent Heat System en dat betekent dat in dit geval niet alleen de verbranding automatisch wordt geregeld, maar dat je met een afstandsbediening ook de temperatuur kunt instellen. “Je krijgt zelfs een signaal als het hout moet worden bijgevuld. Ontzettend handig en ook nog eens goed voor het milieu, omdat je niet onnodig veel hout verbruikt.” Hwam neemt onder meer een laptop en een grote presentatiewand mee om toe te lichten hoe IHS werkt. “En uiteraard kunnen bezoekers de brandende opstelling met eigen ogen bewonderen.”

Grote jongensspeelgoed

Ook het koppelen van de kachel aan andere voorzieningen is iets dat de laatste tijd een vlucht heeft genomen. “Zo is het mogelijk je houtkachel te koppelen aan de cv of een pelletkachel te integreren met vloerverwarming of een aardwarmte oplossing. Juist de combinatie van een authentiek product als een kachel met de nieuwste technieken, zorgt voor mooie resultaten.” Ook mensen die kiezen voor een gashaard, kunnen profiteren van veel gebruikerscomfort. “Je kunt bijvoorbeeld het vlambeeld afstellen via je tablet. Ook is het interessant om, in het kader van besparing, te spelen met de capaciteit middels een eco-voorziening. We zien steeds meer dat een kachel met dergelijke extra’s een beetje een ‘grote jongensspeeltje’ wordt. In onze ogen allemaal leuke ontwikkelingen in kachelland.” Om deze noviteiten binnenkort ook allemaal in de showroom van ’t Stokertje te kunnen laten zien, zijn er veel showroommodellen in de uitverkoop. Kom dus in het weekend van 30 november langs voor de presentatie van het IHS systeem en profiteer ook meteen van de vele aanbiedingen!

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht