Winterfair in Orvelte op 30 november en 1 december

9 jaren en 4 maanden geleden geplaatst
Winterfair in Orvelte op 30 november en 1 december afbeelding

winterfairDe winterfair is een nieuw evenement in het gezellig en pittoreske Orvelte. Op 30 november en 1 december 2013 wordt ons authentieke Ot en Sien dorpje omgetoverd tot een prachtig decor voor een winterfair. Knapperend haardvuur, geur van gluhwein, warme chocolademelk, goulashsoep en vele lekkernijen vermengd met de geur van dennentakken, sfeerverlichting, mooie muziek, kaarslicht, fakkels...

´t Stokertje is geopend tot 20.00 uur

Natuurlijk doet 't Stokertje ook mee aan dit leuke initiatief van Het Brokantien. Op 30 november zijn we, net zoals de meeste ondernemers in Orvelte, ook tot 20 uur geopend. Zo kunt u in het schemerlicht Orvelte eens op een hele andere manier bekijken. Voor klanten van ´t Stokertje is de toegang tot de Winterfair gratis. Bij onze balie kunt u hiervoor een tegoedbon halen. De smederij van onze Ambachtentuin is ook geopend, dus u kunt weer mooie live demonstraties bijwonen in dit bijzondere weekend. En alsof dit allemaal nog niet genoeg is, kunt u dit weekend ook bij ´t Stokertje het neusje van de zalm op het gebied van houtkachels bekijken. Het weekend van 30 november en 1 december staat namelijk volledig in het teken van Innovatie en Techniek. Fabrikant Hwam presenteert de Hwam 3120 gecombineerd met het revolutionaire IHS systeem. IHS staat voor Intelligent Heating System. Hiermee wordt de houtkachel tot in detail aangestuurd en wordt u zelfs gewaarschuwd als het tijd is om een blok hout op de kachel te doen zodat de kachel zo zuinig mogelijk brandt. Voor meer informatie kunt u kijken bij ons laatste nieuws.  

Prachtige kraampjes, theater en muziek

Maar nog even terug naar de Winterfair. Het Brokantien heeft voor een grote variatie aan prachtige stands gezorgd met vooral veel brocante maar ook schapenvachten, huis en tuindecoratie, meubeltjes, delicatessen, groendecoraties en bloemdecoraties, kerstfrutsels, handbeschilderde panelen, broodje of moot vers grookte zalm....noem maar op! 

Op zaterdag 30 november kunnen bezoekers genieten van diverse musicals opgevoerd door Ventura... Ciske de Rat, Oliver, Scrooge, Sister Act. Op zondag wordt de Winterfair muzikaal omlijst door allroundmuzikant Michiel van Ommen.

Alvast een vleugje Kerst in Orvelte

Het museum dorp Orvelte leent zich natuurlijk meer dan welk dorp dan ook voor een sfeervolle winterfair met een vleugje kerst. Heerlijk slenteren over de klinkerweggetjes langs de gezellige winkeltjes. Genieten vanaf een sfeervol terrasje. Luisteren naar het getrappel van de paardenhoeven van de paardentram. Kortom, de Winterfair Orvelte is een fair die u niet mag missen.

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht