De stille kracht van de Austroflamm pelletkachel Polly

9 jaren en 5 maanden geleden geplaatst
De stille kracht van de Austroflamm pelletkachel Polly afbeelding

Austroflamm PollyEchte vlammen, echt eenvoudig, echt warm, echt efficient, echt schoon en tot slot .... echt stil, dat is hoe Austroflamm haar nieuwe pelletkachel, genaamd de Polly introduceert. 

We hebben alvast de Austroflamm Polly mogen bekijken op de beurs in Frankfurt afgelopen winter. De Polly brandt inderdaad schitterend, is erg mooi om te zien en we konden bijna geen geluid horen. Het lijkt er dus op dat Austroflamm met de Polly goed gaat scoren binnen het pelletkachel assortiment. De Polly heeft een heel mooi vlammenbeeld wat voor een pelletkachel vrij bijzonder is en het binnenwerk heeft een aantrekkelijke vormgeving. Het design van de Polly is eenvoudig, strak en mooi van afwerking. Kortom, wij vinden de Austroflamm Polly een echte aanrader. Binnenkort is de Austroflamm Polly leverbaar en we willen u hier alvast een kleine sneak preview geven. Het filmpje is door de fabrikant Austroflamm op You Tube gezet en laat de Austroflamm Polly aan alle kanten goed zien.   

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een mooi vlammenspel

Met één druk op de knop kunt u het vlammenspel van de Austroflamm naar wens bedienen. Economisch en ecologisch. De pellets vallen zelfstandig in de brander en ontvlammen volledig automatisch. Als de ingestelde, gewenste temperatuur is bereikt vermindert de Polly het vermogen of schakelt zelfs helemaal uit. Zodra het nodig is start ze vanuit zichzelf ook weer op.

Echt schoon en echt stil

Austroflamm PollyDe Polly is uitgerust met een automatisch reinigingssysteem. Hierdoor hoeft u minder tijd te besteden aan het onderhoud van de pelletkachel. Het rooster keert zich namelijk automatisch om. U hoeft alleen de aslade te legen.

De technische capaciteiten van Polly

Dankzij het hoge rendement van meer dan 90% heeft u veel warmte in relatie tot het verbruik. De Polly geeft bovendien heel lang warmte af dankzij het gepatenteerde Heat Memory System. Het HMS systeem zorgt voor een goede opslag van warmte welke geleidelijk afgegeven wordt. Zo hoeft de Polly minder vaak ingeschakeld te worden en dat bespaart aanzienlijk. Dankzij een zeer intelligente technologie van Austroflamm doet Polly haar werk vrijwel geruisloos. Dus geen storende geluiden op de achtergrond, maar gewoon lekker genieten van de heerlijke warmte.

Kortom, Polly is een echte schoonheid

De elegante staalbekleding van de Polly en de verschillende mogelijkheden aan kleur en materiaal bieden voldoende ruimte voor een eigen inbreng in het mooie design. De Polly kan bekleed worden met speksteen of keramiek in de kleuren Milky Cocoa, Vanilla Caramel, Hot Chocolate of Dark Espresso. Maar natuurlijk is ook de basis versie in antraciet staal ook schitterend om te zien. Op de volgende afbeelding kunt u de werking van een Austroflamm pelletkachel beter bekijken. 

Werking pelletkachel austroflamm

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht