De Dovre Vintage, nu ook op gas verkrijgbaar

9 jaren en 6 maanden geleden geplaatst
De Dovre Vintage, nu ook op gas verkrijgbaar afbeelding

Dovre Vintage gaskachelNa het succes van de Dovre Vintage houtkachel was de volgende stap snel gezet.... de Dovre Vintage op gas! Met slechts twee basismodellen de Dovre Vintage 35GA en de Dovre Vintage 50GA zijn er toch heel wat variaties mogelijk. Niet alleen in kleur, maar ook in vormgeving. 

De Dovre Vintage, het comfort van gas, het vlammenspel van hout

Dovre Vintage 35GA gaskachel wit emailleDe opmerkelijke vormgeving van de Dovre Vintage valt bij velen in de smaak. Vooral mensen die gek zijn op retro design vallen als een blok voor de nieuwe serie van Dovre. Gelukkig is de Dovre Vintage nu ook verkrijgbaar als gaskachel, met een natuurgetrouw vlammenspel en een mooie houtblokkenset. Het verbrandingssysteem van de Dovre Vintage gaskachel is gesloten. Er wordt dus geen zuurstof uit de woonomgeving onttrokken. Wel zo'n veilig gevoel. De Dovre Vintage wort geleverd met een afstandsbediening met automatische ontsteking voor nog meer bedieningsgemak.

Veelzijdigheid wordt beloond

Het basismodel, de Dovre Vintage 35GA is het kleinste model en met een nominale belasting van 7 kiloWatt geeft deze gaskachel behoorlijk wat warmte. De grotere broer, de Dovre Vintage 50GA geeft zelfs 9 kiloWatt. Daarmee is de Dovre Vintage geschikt voor een ruimte van ca. 140 tot respectievelijk 180 kuub. Beide modellen zijn verkrijgbaar met pootjes, of met houtvak of tablet. 

Dovre Vintage bekent kleur

Met de nieuwe kleur olijfgroen is de Dovre Vintage beslist vernieuwend te noemen. Vindt u dat teveel van het goede? Dan kunt u natuurlijk ook altijd kiezen voor het iets neutralere antraciet gelakt of een emaille afwerking in het wit. Zo is er voor elk wat wils. 

Dovre Vintage 50GADovre Vintage 35GA

Andere gaskachels van Dovre

In onze haardencatalogus zijn ook de andere gaskachels van Dovre terug te vinden, naast natuurlijk nog vele andere merken gaskachels. Nergens is er zoveel keuze als bij 't Stokertje. 

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht