Stookweekend van Vermont Castings bij het Stokertje

13 jaren en 10 maanden geleden geplaatst

Traditigetrouw organiseert ’t Stokertje Kachelparadijs in Orvelte een paar keer per jaar een stookweekend, zo ook op 10 en 11 november a.s.

Ditmaal kunt u kennismaken met de bijzondere houtkachels van Vermont Castings uit Amerika. Deze robuuste gietijzeren kachels hebben een zeer eigen stijl en zijn in emaille uitvoering in vele kleuren leverbaar.

Tijdens dit stookweekend staan diverse modellen opgesteld en zijn brandend te zien. De vertrouwde houtkachels van Vermont Castings zijn uitgerust met een nieuw (Everburn) verbrandingssysteem dat voldoet aan de strengste eisen. Bovendien zijn de kachels perfect regelbaar, bieden een hoog rendement en zijn daardoor economisch. De haard kan met open deuren gestookt worden, ideaal in het voor- en najaar. De leverancier is tijdens het stookweekend aanwezig voor deskundig advies, afgestemd op uw specifieke situatie. Tevens is er een doorlopende mediapresentatie over het ontstaan van vuur in De Vuurplaats, waar eveneens veel kachelmuseumstukken zijn te bewonderen. Beleef het mee bij ’t Stokertje Kachelparadijs in museumdorp Orvelte.

Bijna alle modellen (zowel nieuw als gebruikt) van Vermont Casting zijn in onze showroom te vinden. Een greep uit het assortiment van Vermont Casting; Défiant, Encore, Resolute en de Intrepid.

IMG_8950

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht