Het hele huis verwarmen met één kachel?

13 jaren en 10 maanden geleden geplaatst

Dat kan met een houtgestookte CV installatie.

Veel mensen spreken op dit moment over de hoge benzineprijzen, echter de komende winter zal de discussie vooral gaan over de hoge gasprijzen, die voortdurend blijven stijgen.
De meeste woningen in Nederland zijn voorzien van een standaard CV ketel, hete lucht verwarming of vloerverwarming. In alle gevallen is gas de brandstof waarmee het systeem wordt verwarmd.
Nu de energieprijzen extreem blijven stijgen is een houtgestookte CV installatie de oplossing om fors te besparen op uw stookkosten!


De CV houtkachel kan eenvoudig geïntegreerd worden in uw huidige CV systeem. Zolang de houtkachel brandt is dat de bron die uw CV installatie verwarmt.
Op het moment dat het houtvuur niet meer brandt, neemt uw huidige CV ketel deze functie volledig automatisch over en omgekeerd. Simpel, veilig en kostenbesparend.

BESPAAR MET EEN CV HAARD DUIZENDEN EURO´S OP UW ENERGIEREKENING!

´t Stokertje biedt een ruime keuze in CV haarden, zowel inbouw- als vrijstaande houtkachels. Bent u handig op het gebied van installatiewerk, dan kunt u de haard eenvoudig zelf installeren. Uiteraard kunt u dit ook met een gerust hart over laten aan onze deskundige installateurs! U beslist!
U bent van harte welkom in één van onze sfeervolle showrooms om nader kennis te nemen van de diverse mogelijkheden op dit gebied.

Voor een passend advies dat aansluit op uw specifieke situatie is het zinvol om even een afspraak te maken. Gezien de topdrukte in het weekend is het verstandig om deze afspraak te plannen van maandag t/m vrijdag.

Investeer nu… en bespaar de komende jaren fors op uw energiekosten!! U zit er dan op alle fronten warmpjes bij!

Bij onze vestiging in Orvelte zijn diverse modellen CV haarden brandend te zien, waaronder diverse modellen van de fabrikant DDG, zoals bijv. de meest verkochte modellen DDG F40 en Tornado.Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht