Merken

Alles over --> CONTURA houtkachels: uw houtkachel ?

Contura kachels en haardenIndien u op zoek bent naar een Contura houtkachel of houthaard dan bent u bij een van de Stokertje bedrijven aan het juiste adres. Onze showrooms verspreid door Nederland tonen alle merken haarden, houtkachels, gaskachels en schouwen. Ook veel Contura houtkachels en houthaarden zijn te bewonderen. Onze inkooporganisatie met contacten wijd verspreid door geheel Europa legt regelmatig beslag op grote aantrekkelijke partijen houtkachels, houthaarden, allesbranders etc. etc. Ook de Contura houtkachel of houthaard zit hier regelmatig tussen. Ook voor interessante demo modellen of gebruikte exemplaren van de Contura kachel kan u bij de Stokertje vestigingen terecht. Bel met onze verkooppunten of uw type Contura houtkachel of houthaard er ook staat of dat dit type Contura houtkachel of houthaard zelfs brandend is te zien. Bij het uitzoeken van de juiste houtkachel of houthaard zijn er verschillende dingen die een rol van betekenis kunnen spelen. Naast de prijs zijn natuurlijk ook van belang zaken als de kwaliteit, het uiterlijk, capaciteit, betrouwbaarheid, garantievoorwaarden, gebruikersgemak en ga zo maar door. Onze deskundigen op het gebied van interieur, warmtetechniek en houtkachels en houthaarden in het bijzonder zijn graag uw gids in kachelland. Natuurlijk is een evt. keuze voor een Contura houtkachel of houthaard gebaseerd op gedegen deskundig advies een sieraad voor de aankleding van uw interieur. Een houtkachel of houthaard moet immers naast zijn functionaliteit ook een meerwaarde zijn voor de aankleding van uw woning. ‘t Stokertje denkt met u mee in al deze zaken. U koopt immers geen Contura houtkachel of houthaard voor een periode van een maand maar u wil hier over 10 jaar nog het plezier van ondervinden. Wij streven naar de juiste prijs kwaliteit verhouding, ook voor de Contura houtkachel of houthaard. Omdat geen houtkachel, houthaard of schouw hetzelfde is staan wij u graag te woord met een uitgebreid advies over de beste Contura houtkachel of houthaard afgestemd op uw wensen. Het kan zelfs zo zijn dat u met elkaar besluit, toch de keuze op een ander nog meer passend merk dan de Contura houtkachel of houthaard, te laten vallen. Mocht u op dit moment vragen hebben over een bepaald type Contura houtkachel of houthaard , neemt u dan vrijblijvend contact op, wij staan u graag te woord.

De Contura houtkachel of houthaard staat bekend om zijn hoge rendement en uitstekend regelbare schone verbranding. Hierdoor voldoet de Contura houtkachel of houthaard in alle opzichten aan de huidig gestelde milieu eisen. Tevens scheelt dit een hoop in stookkosten en realiseert u dus, dankzij Contura een besparing op uw energie nota. Een Contura houtkachel of houthaard is uiteraard leverbaar in verschillende afmetingen en uitstraling. Door onze uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van interieur, warmtetechniek, vuurarchitectuur, rookkanalen, gasleidingen en bouwvoorschriften kunnen wij ieder type kachel of haard bij u thuis installeren. Ook de ervaring met Contura houtkachels en houthaarden is door de loop der jaren zeer uitgebreid geworden. Door de duizenden haarden, houtkachels en schouwen die jaarlijks door ’t Stokertje geplaatst worden kunnen de specialisten van ’t Stokertje ook bij u thuis putten uit de uitgebreide kwalitatief hoogwaardige organisatie. Soms zijn handleidingen en voorschriften van Contura houtkachels of houthaarden niet volledig toereikend, bedrijfseigen vlugschriften en instructies dienen in dat geval als aanvulling. In enkele gevallen komt onze servicedesk zelfs in actie om ook u te helpen het maximale plezier uit uw Contura houtkachel of houthaard te kunnen laten halen. Vanwege het hoge rendement en een uitstekende verhouding tussen de afmeting en capaciteit, creëert u met een Contura houtkachel sowieso een warme sfeer in huis. Welk type nu precies ? ………, onze specialisten in onze showrooms zullen u graag voorzien van een op maat gesneden Contura advies.

’t Stokertje zorgt dus met haar Advies Installatie en Onderhoud BV voor het gehele traject van aankoop tot plaatsing. Bij plaatsing is onze werkwijze zeer efficiënt zodat u binnen afzienbare tijd gebruik kan maken van uw warmtebron. Vrijwel altijd heeft ’t Stokertje haar verkochte Contura houtkachels of houthaarden op voorraad staan. Mocht dat onverhoopt niet het geval zijn dan wordt de Contura houtkachel of houthaard van uw keuze waarschijnlijk vlot geleverd hetgeen afhankelijk is van de productieplanning en distributieafspraken die wij hebben gemaakt met de Contura fabriek, importeurs of handelaren van de Contura houtkachel of houthaard door geheel Europa. De Stokertje bedrijven blinken onder andere uit in razendsnelle levertijd. Op dit punt wordt uw belang echter tevens bepaald door voornoemde Contura fabriek, importeurs of handelaren in Contura houtkachels of houthaarden. Mocht de levertijd van uw nieuwe Contura houtkachel of houthaard in het ergste geval niet aan uw wensen voldoen dan leveren wij graag tijdelijk een passend alternatief of zelfs tijdelijk uw gewenste type Contura houtkachel of houthaard omdat wij die nog hebben staan als demo of tweede hands exemplaar.Kortom als straks de door u gewenste Contura houtkachel bij u thuis staat; vertrouwen we erop dat u veel reclame maakt voor ’t Stokertje. Bent u dus benieuwd naar prijzen van een Contura houtkachel of houthaard , neemt u dan gerust contact met ons op. Uiteraard leveren wij naast de Contura houtkachel of houthaard ook een zeer variërend aanbod van andere merken houtkachels en houthaarden. ’t Stokertje levert het allemaal !! Bij een bezoek aan onze showroom vertellen we u graag de diverse mogelijkheden en prijzen van een Contura houtkachel en wanneer gewenst dit in relatie tot alle andere merken houtkachels en mogelijkheden.Tot ziens, wij ontvangen u graag bij de Contura houthaard.


Meer houtkachels van Contura

Contura in de opruiming

  Contura 610 Style houtkachel showroomodel

  Opruiming!

  Contura 610 Style houtkachel showroomodel
  adviesprijs 4.110,00 Nu 3.515,00
  Contura 51 houtkachel showroommodel

  Opruiming!

  Contura 51 houtkachel showroommodel
  adviesprijs 2.080,00 Nu 1.778,00