catalogustop

Dit product zit helaas niet meer in ons kernassortiment of het assortiment van onze leverancier. Maar niet getreurd, de kans is groot dat wij nog een showroommodel of gebruikt exemplaar in onze showroom hebben staan of een dergelijke haard de komende maanden inruilen.

Informeer daarom bij onze verkoopmedewerkers of kijk in onze opruiming. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor de ‘opvolger’ van dit model en dan doen wij u graag een scherpe aanbieding!

KombiFire Panorama Xl Front

Direct naar de prijs

Geloof het of niet, maar een inzet houtkachel zoals de Panorama Xl Front is altijd een toevoeging voor elk huis. De fraaie vormgeving, het vermogen en het rendement –deze kachels weten van wanten. De Panorama Xl Front van KombiFire behoort ook tot deze uitmuntende klasse. Hij is zeer gemakkelijk in gebruik en behoeft nauwelijks onderhoud.

Het grote glasoppervlak van de Panorama Xl Front biedt volop zicht op de vlammen, wat voor extra sfeer zorgt. Het toedienen van houtblokken gebeurt op een veilige wijze, zodat u altijd snel en op een eenvoudige wijze extra hout op de vlammen kunt leggen.

Met een vermogen tot 12 kW laat de Panorama Xl Front zich niet uit het veld slaan. Het rendement van deze inzet houtkachel van KombiFire is prima en een garantie voor (milieu)zuinig stoken. Zo kunt u met vertrouwen de toekomst in, want de Europese regels voor hout stoken worden vanaf 2022 strenger. Met de Panorama Xl Front maakt u een grote stap in de goede richting want een inzethaard is aanzienlijk zuiniger dan een open haard.

Hoe groter de te verwarmen ruimte is, hoe hoger het vermogen moet zijn. Het vermogen moet goed afgestemd worden op de te verwarmen ruimte of woning. Zo is een te groot vermogen niet goed voor de inzet houtkachel en het rookkanaal omdat je de kachel dan steeds moet temperen. Een te klein vermogen is daarentegen ook niet prettig. Goed advies is daarom van belang. Niet alleen het aantal kuubs in een woonruimte is daarbij van belang. Ook de mate van isolatie en de vorm van de woning.

Deze inzet houtkachel van KombiFire wordt ingebouwd, waardoor het accent echt op de vlammen komt te liggen. Dit type kachel is vaak prima in een bestaande situatie in te bouwen, omdat er over het algemeen geen ingrijpende verbouwing plaats hoeft te vinden. We raden u wel aan om van te voren goed te kijken naar de (bestaande) situatie. Wilt u liever dat wij dat doen, dan komen onze monteurs graag op bezoek om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken.

Interesse gekregen in deze inzet houtkachel? Kom dan vandaag nog langs om te profiteren van alle voordelen.

Adviesprijs: Op aanvraag

Informatie opvragen
over een alternatief


Specificaties

Merk KombiFire
Model Panorama Xl Front
Staat Nieuw
Type Kombifire
Brandstof Hout/Aardgas
Vermogen 4 - 12 kW
Vuurbeeld Hout En Gasvuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Rookgasafvoer ∅ 250 mm
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Afstandbediening Ja

Documenten

Maattekening van de KombiFire Panorama Xl Front
Handleiding KombiFire Panorama Xl Front
Brochure KombiFire Panorama Xl Front
Kombifire Brochure 2016
PDF van de KombiFire Panorama Xl Front pagina

Links


Schrijf een beoordeling over de KombiFire Panorama Xl Front

Prijs/kwaliteit
Design
Betrouwbaarheid
Gebruiksgemak
Geef uw mening de ruimte!
Omschrijf uw ervaringen met de KombiFire Panorama Xl Front:
  • Waarom hebt u voor deze KombiFire gekozen?
  • Wat bevalt u aan de KombiFire Panorama Xl Front?
  • Wat kunt u nog meer vertellen?
 
Foto wordt pas geupload na het klikken op plaatsen

Om spam tegen te gaan vragen we je om de onderstaande vraag te beantwoorden door op het witte veld te drukken.

Plaats beoordeling
Facebook Messenger twitter Whatsapp