catalogustop

Dit product zit helaas niet meer in ons kernassortiment of het assortiment van onze leverancier. Maar niet getreurd, de kans is groot dat wij nog een showroommodel of gebruikt exemplaar in onze showroom hebben staan of een dergelijke haard de komende maanden inruilen.

Informeer daarom bij onze verkoopmedewerkers of kijk in onze opruiming. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor de ‘opvolger’ van dit model en dan doen wij u graag een scherpe aanbieding!

Andere klanten kozen voor deze alternatieven

Wanders Danta 1100 2-Zijdig Glas

Wanders Danta 1100 2-Zijdig Glas

Adviesprijs € 4.150,00
Internet prijs: 3.528,00


Inbouw: 70 x 115,2 x 44
Vermogen: 11.7 kW

Nu 3.528,00
Faber MatriX 800/650 III

Faber MatriX 800/650 III

Adviesprijs € 4.410,00
Internet prijs: 3.749,00


Inbouw: 106,8 x 104 x 55,2
Vermogen: 4.3 - 10 kW

Nu 3.749,00

KombiFire Eko

Direct naar de prijs

Een gashaard is leuk om te hebben, maar het plaatje helemaal compleet maken doet u met een inbouw gashaard zoals de Eko. Deze is strak in te bouwen en creëert met z’n uitstraling een magnifieke setting. Dat maakt hem zo geschikt voor bijna alle type interieurs; van oud tot nieuw en klassiek tot modern. Dat het inbouwen van een gashaard een specialistisch klusje is, mag geen verrassing zijn. Wat ook geen verrassing is, is het feit dat onze gecertificeerde installatieteams van ’t Stokertje dat zonder problemen doen. Snel en vakkundig.

Bij een inbouw gashaard zijn de afmetingen natuurlijk erg belangrijk. Er moet gezorgd worden voor voldoende ruimte om de Eko heen.

De kachels van KombiFire zijn gemakkelijk te bedienen, want het is mogelijk om ze met een meegeleverde afstandbediening geleverd te krijgen.Die geeft u veel instelmogelijkheden en bedieningsgemak.

Het vermogen tot 14 kW maakt van deze inbouw gashaard een geduchte tegenstander van koude dagen. De Eko is een haard met een Enkelzijdig vuurzicht. Het zicht op het vlammenspel is erg sfeervol dankzij de glazen ruit.

De Eko beschikt over een gesloten systeem, wat zijn eigen voordelen met zich meebrengt. Zo haalt een open gashaardsysteem de zuurstof die het nodig heeft direct uit de ruimte waar de haard staat de woonkamer.

Bij een gesloten gashaardsysteem staat het vuur niet in open verbinding met het vertrek. De aangevoerde zuurstof komt van buiten via een pijp. De rookgassen die door de verbranding ontstaan gaan via dezelfde pijp direct naar buiten. De verse lucht én de rookgassen lopen door een en dezelfde, dubbelwandige buis. Hebt u vragen over wat het beste voor uw situatie is? Kom dan even langs; we praten u graag bij. Ook kunnen we u natuurlijk een geheel vrijblijvende offerte aanbieden. We zien uw komst graag tegemoet!

Adviesprijs: Op aanvraag

Informatie opvragen
over een alternatief


Specificaties

Merk KombiFire
Model Eko
Staat Nieuw
Type Kombifire
Brandstof Aardgas
Vermogen 11 - 14 kW
Vuurbeeld Hout En Gasvuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Rookgasafvoer ∅ 200 mm
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Afstandbediening Ja

Documenten

Maattekening van de KombiFire Eko
Handleiding KombiFire Eko
Brochure KombiFire Eko
Kombifire Brochure 2016
PDF van de KombiFire Eko pagina

Links


Schrijf een beoordeling over de KombiFire Eko

Prijs/kwaliteit
Design
Betrouwbaarheid
Gebruiksgemak
Geef uw mening de ruimte!
Omschrijf uw ervaringen met de KombiFire Eko:
  • Waarom hebt u voor deze KombiFire gekozen?
  • Wat bevalt u aan de KombiFire Eko?
  • Wat kunt u nog meer vertellen?
 
Foto wordt pas geupload na het klikken op plaatsen

Om spam tegen te gaan vragen we je om de onderstaande vraag te beantwoorden door op het witte veld te drukken.

Plaats beoordeling
Facebook Messenger twitter Whatsapp