Maandactie

Buitenkansjes

veiling

Laatste nieuws Naar nieuwsoverzicht

LENTE PROMO ACTIE BULLERJAN!...

Lente Promo actie bij Bullerjan!Ongewone tijden vragen om ongewone maatregelen. Als antwoord op het wereldwijde Co...

AgendaGa naar agenda

Haardenhuys Gelderland10 apr

Goede Vrijdag geopend tot 17.00 uur: Er is geen koopavond op Goede Vrijdag maar overdag bent u van harte we...

Stokertje Toppers

Beaufort Advanced 8 kw

Beaufort Advanced 8 kw

Adviesprijs: 1.795,00

5
Meer informatie
Beaufort Ease

Beaufort Ease

Adviesprijs: 2.695,00

4,3
Meer informatie
Dik Geurts Vidar Triple EA

Dik Geurts Vidar Triple EA

Normale prijs: 3.030,00

5
Meer informatie
Dovre Ringlever 350

Dovre Ringlever 350

Adviesprijs: 1.250,00

5
Meer informatie
Dru Trio Limited Edition Eco

Dru Trio Limited Edition Eco

Adviesprijs: 2.955,00

5
Meer informatie
Element4 Sky T

Element4 Sky T

Adviesprijs: 5.975,00

5
Meer informatie
Jotul F 163

Jotul F 163

Adviesprijs: 2.095,00

4
Meer informatie

Over 't Stokertje

Welkom bij `t Stokertje kachelbedrijven met vestigingen in Drenthe, Overijssel, Friesland & Gelderland. Zoekt u een nieuwe of gebruikte houtkachel, gaskachel, gashaard of mooie schouw? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, want bij ’t Stokertje slaagt u altijd! U kunt bij ons terecht voor houtkachels en gaskachels of gashaard van meer dan 100 topmerken, waarvan de nieuwste modellen altijd in onze sfeervolle showrooms zijn te bewonderen. Ook antieke en gebruikte haarden zijn bij ons te vinden, of gewoon een goede tweedehands, met garantie natuurlijk ! In de showrooms staan honderden opstellingen, waarvan er velen brandend zijn te zien. Bovendien zijn de meeste modellen veelal direct uit voorraad leverbaar, zodat u snel van uw nieuwe houtkachel, gaskachel of kunt genieten.

Verkooppunten van 't Stokertje presenteren allen een vergelijkbaar concept, toch valt er het één en ander te onderscheiden. Kachelparadijs Orvelte te Drenthe brengt nl. naast de grootste gaskachel en houtkachel presentatie van de Benelux tevens een kachelmuseum en dagelijks ambachtelijke live demonstraties smeden, houtzagen etc. In de Vuurplaats Orvelte vindt u naast een multimediapresentatie over "Het ontstaan van vuur" ook allerlei nostalgische modellen houtkachelsgaskachels, gashaarden en kolenkachels, in de volksmond ook wel allesbranders genoemd. Ontwerp ideëen en bijzondere gashaard partijen zijn te vinden in de Haardenlounge Orvelte. De haardenspecialist van de Benelux met vrijwel ieder merk houtkachel of gashaard in de showrooms vindt u gelegen in de driehoek Emmen, Assen en Hoogeveen. Bent u Fries, Groninger of Drents, op een geringe afstand voor u bereikaar ontvangen wij u graag warm. Naast dat dit verkooppunt de houtkachel en gashaard specialist is voor de provincies Friesland, Groningen en Drenthe is de aantrekkingskracht van deze vestiging met ontelbare houtkachels en gaskachels een inspiratiebron voor vele jaarlijkse bezoekers uit het gehele land.

Perfect loungen kan ook bij het Haardenhuys Gelderland in Epe. Deze vestiging zeer goed bereikbaar vanaf de plaatsen Zwolle, Harderwijk, Barneveld, Apeldoorn, Arnhem, Raalte en Deventer is het middelpunt van sfeer- & warmtevoorziening in de regio. Hier ziet u een overweldigende hoeveelheid ingebouwde en aangeklede gashaarden, houtkachels en design gaskachels en houthaarden die solo de woonruimte verrijken. Vanuit een uitgebreid netwerk en contacten staat op deze vestiging wekelijks gratis interieuradvies ter uwer beschikking. Naast de marktleidende positie betreffende alle merken gashaard, houtkachel en open haard in de regio worden dagelijks gasten ontvangen uit de provincies Utrecht, Noord Holland, Brabant, Zuid Holland, Zeeland en Limburg. Haardenhuys Gelderland is de uitvalsbasis voor de landelijke afdekking van de Stokertje bedrijven.

Onvervalste Twentse charme en warmte vindt u bij de Kachelkanjer Twente in Reutum, op een steenworp afstand van het kunstenaarsdorpje Ootmarsum. Niet ver gelegen van de duitse grens is dit "the place to be" voor de gashaard en houtkachel liefhebber uit de buurt van Enschede, Almelo, Hengelo, Oldenzaal, Nordhorn, Gronau, Hardenberg, Ommen, Vriezenveen, Wierden, Rijssen, Lochem en Eibergen. Hier worden reeds haarden en kachels verkocht sinds 1932. De adviseurs van deze vestiging onthalen u warm en zullen uw gids zijn in het zich steeds meer ontwikkelende woud van houtkachels, gaskachels, gashaarden, openhaarden en schouwpartijen. De historie van de houtkachel of gashaard op stadsgas is te bewonderen op de bovenste etage van het pand, de Tukkers zijn daar een museum gestart waardoor een bezoekje Reutum bijv. samen met Ootmarsum nog meer de moeite waard wordt.

Friese doelmatigheid gecombineerd met onvervalste gezelligheid bij een heerlijk bakje koffie wordt aangetroffen nog voordat u de Friese havenstad Joure binnenrijdt ! U vindt daar 't Stokertje Kachelhus Fryslan gegelegen aan de rand van het centrum, het is "the place to be" voor bezoekers uit Noord Holland, Flevoland, de west hoek Drenthe en natuurlijk Friesland. Voor Hoorn, Alkmaar, Purmerend, Enkhuizen, Heerhugowaard, Schagen ligt deze vestiging gespecialiseerd in de houtkachel, de houtkachel op CV of pelletkachel op een steenworp afstand van de afsluitdijk. Het feit dat sprake is van een enorme sortering met naast de houtkachel ieder type gashaard of openhaardpartij biedt een uitkomst vlak naast de deur voor onze klanten uit Leeuwarden, Drachten, Heerenveen, Emmeloord, Wolvega, Oldeberkoop, Lemmer, Dokkum en natuurlijk Sneek. Niet voor niets geldt voor de Friezen `Noflike waarmte, grutste kar !`