catalogustop

Dit product zit helaas niet meer in ons kernassortiment of het assortiment van onze leverancier. Maar niet getreurd, de kans is groot dat wij nog een showroommodel of gebruikt exemplaar in onze showroom hebben staan of een dergelijke haard de komende maanden inruilen.

Informeer daarom bij onze verkoopmedewerkers of kijk in onze opruiming. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor de ‘opvolger’ van dit model en dan doen wij u graag een scherpe aanbieding!

Hergom Craftsbury HoutkachelDirect naar de prijs

Geloof het of niet, maar een inzet houtkachel zoals de Craftsbury is altijd een toevoeging voor elk huis. De fraaie vormgeving, het vermogen en het rendement –deze kachels weten van wanten. De Craftsbury van Hergom behoort ook tot deze uitmuntende klasse. Hij is zeer gemakkelijk in gebruik en behoeft nauwelijks onderhoud.

Het grote glasoppervlak van de Craftsbury biedt volop zicht op de vlammen, wat voor extra sfeer zorgt. Het toedienen van houtblokken gebeurt op een veilige wijze, zodat u altijd snel en op een eenvoudige wijze extra hout op de vlammen kunt leggen.

Het rendement van deze inzet houtkachel van Hergom is prima en een garantie voor (milieu)zuinig stoken. Zo kunt u met vertrouwen de toekomst in, want de Europese regels voor hout stoken worden vanaf 2022 strenger. Met de Craftsbury maakt u een grote stap in de goede richting want een inzethaard is aanzienlijk zuiniger dan een open haard.

Hoe groter de te verwarmen ruimte is, hoe hoger het vermogen moet zijn. Het vermogen moet goed afgestemd worden op de te verwarmen ruimte of woning. Zo is een te groot vermogen niet goed voor de inzet houtkachel en het rookkanaal omdat je de kachel dan steeds moet temperen. Een te klein vermogen is daarentegen ook niet prettig. Goed advies is daarom van belang. Niet alleen het aantal kuubs in een woonruimte is daarbij van belang. Ook de mate van isolatie en de vorm van de woning.

Deze inzet houtkachel van Hergom wordt ingebouwd, waardoor het accent echt op de vlammen komt te liggen. Dit type kachel is vaak prima in een bestaande situatie in te bouwen, omdat er over het algemeen geen ingrijpende verbouwing plaats hoeft te vinden. We raden u wel aan om van te voren goed te kijken naar de (bestaande) situatie. Wilt u liever dat wij dat doen, dan komen onze monteurs graag op bezoek om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken.

Interesse gekregen in deze inzet houtkachel, die met afmetingen van 67 x 57 x 56 cm in vrijwel elk type huis past? Kom dan vandaag nog langs om te profiteren van alle voordelen.

Adviesprijs: Op aanvraag

Informatie opvragen
over een alternatief


Bekijk ook eens houtkachels in de opruiming

Specificaties

Merk Hergom
Model Craftsbury
Staat Nieuw
Type Houtkachel
Brandstof Hout
Vermogen 11 kW
Hoogte 67 cm
Breedte 57 cm
Diepte 56 cm
Vuurbeeld Houtvuur
Vuurzicht Enkelzijdig
Rookgasafvoer ∅ 150 mm
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Afstandbediening Nee

Documenten

Links


Hergom Craftsbury beoordeling: 10/ 10
op Friday 30 December 2022

Prijs/kwaliteit
5
Design
5
Betrouwbaarheid
5
Gebruiksgemak
5
Rendement
Uitzicht
Onderhoud
Zuinig
Vormgeving

Kleine aslade

De perfecte kachel voor iets grotere ruimtes. Ik heb deze kachel al 10 jaar en ben uiterst tevreden. Vroeger had ik een vrij grote Dovre houtkachel met 2 verdiepingen, maar het onderhoud van deze kachel en het verbruik viel niet mee. Het rendement van de Hergom Craftsburry is zeer goed met 84% en daarom heb ik deze gekozen. Dit vind je zelden bij een houtkachel. Tevens heeft ze een groot glasoppervlak dat makkelijk te reinigen is. Er kunnen ook redelijk grote blokken hout in. Mijn Hergom kachel is donkerbruin dubbel gelakt en prachtig. Ze verwarmt de living, eetkamer, keuken en in zekere mate ook nog de zeer grote gang als ik alle deuren beneden openzet, en dit doe ik meestal. Een topper voor een goede prijs. Ik zou haar niet willen missen.


Een jaar of langer in gebruik

Schrijf een beoordeling over de Hergom Craftsbury

Prijs/kwaliteit
Design
Betrouwbaarheid
Gebruiksgemak
Geef uw mening de ruimte!
Omschrijf uw ervaringen met de Hergom Craftsbury:
  • Waarom hebt u voor deze Hergom gekozen?
  • Wat bevalt u aan de Hergom Craftsbury?
  • Wat kunt u nog meer vertellen?
 
Foto wordt pas geupload na het klikken op plaatsen

Om spam tegen te gaan vragen we je om de onderstaande vraag te beantwoorden door op het witte veld te drukken.

Plaats beoordeling
Facebook Messenger twitter Whatsapp

Diverse vacatures verkoop, installatie en planning

Installateurs gezocht!

ZZP-ers gezocht installatie Zuid-Holland, Brabant, Utrecht